Het Unilever assessment gaat samen om concurrentie tegen te gaan. Wij zijn in 1930 ontstaan door een fusie van twee concurrenten. Inmiddels zijn wij in meer dan 190 landen actief met meer dan 400 merken. Maandelijks krijgen meer dan 161000 mensen, waarvan 3100 in Nederland hun salaris van ons gestort.
Inhoudsopgave
- Het Unilever assessment gaat de hele wereld over
- Wie ben jij?
- Ben jij wat voor ons?
- Zijn wij het niet voor elkaar?
Het Unilever assessment gaat de hele wereld over
Onze merken produceren en distribueren schoonmaakmiddelen, producten voor persoonlijke verzorging en voedingsmiddelen. De producten worden wereldwijd verkocht. Al in de periode voor de fusie hebben wij de nodige innovatieve ontwikkelingen doorgemaakt. In onze branche komen steeds nieuwe uitdagingen om de hoek kijken die wij het hoofd bieden.
Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij geven onze medewerkers alle mogelijkheden voor persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. Naast onze wil om dit vanuit goed werkgeverschap te doen, is het ook nodig om onze branchegevoelige uitdagingen steeds opnieuw te tackelen. Iedereen op de juiste plaats binnen ons bedrijf, met het assessment als onderdeel van onze sollicitatieprocedure maken wij dat mogelijk.Wie ben jij?
Je solliciteert op een vacature door jouw motivatie en curriculum vitae online achter te laten. Onze recruiters kijken met veel belangstelling naar jouw reactie en nodigen de kandidaten met de beste reacties uit voor een gesprek. Na dit gesprek ga je deelnemen aan een assessment.
In de eerste fase van het assessment leren we jou als persoon kennen. Ben je een teamplayer? Wat wil jij zakelijk gezien bereiken? Dit doen wij aan de hand van de analyse van jouw antwoorden op allerlei vragen. Voorbereiding is hiervoor niet nodig, je bent wie je bent en we passen bij elkaar of niet. In de tweede fase gaan we jouw vaardigheden en competenties ontdekken. Je krijgt vragen en testen en op basis van jouw antwoorden ontdekken wij wat jij kan en wat je weet en op welke punten jouw uitdagingen liggen. Soms vormt een gesprek met een psycholoog ook onderdeel van de procedure. Daarnaast is voor sommige functies een praktijksimulatie nodig om de benodigde indruk compleet te maken.Ben jij wat voor ons?
Op basis van het assessment weten wij of wij bij jou passen en of jij geschikt bent voor de functie waarop je gesolliciteerd hebt. Tijd voor de volgende fase van het sollicitatieproces: de werkvloer waar je wellicht gaat werken ontdekken. Dit doen wij door de meest geschikte kandidaten voor te stellen aan de leiding van het team waarin je hoopt te gaan werken. Na dit gesprek beslissen we wie de medewerker wordt en doen wij een aanbod. Ben jij niet uitgekozen, dan kunnen we verder kijken of jij een geschikte kandidaat bent voor een andere openstaande functie. Je wordt vervolgens voorgesteld aan de leiding en kunt dan alsnog een aanbod krijgen.Zijn wij het niet voor elkaar?
Zit er geen arbeidsovereenkomst voor jou in, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt met het verslag van het assessment jouw eigen pad voor ontwikkeling uitstippelen. Ook kan jij jouw curriculum vitae actualiseren en solliciteren op een baan waarbij jij met jouw profiel de beste kandidaat kan worden.
Nog meer oefenen
Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.