Tegenwoordig beschikken werkgevers over meerdere manieren om te bepalen of een persoon de beste kandidaat is voor een bepaalde functie. Waar vroeger CV’s, motivatiebrieven en sollicitatiegesprekken bepaalden wie een baan kreeg, zijn tegenwoordig ook uiteenlopende capaciteitentesten een vast onderdeel van het sollicitatieproces. Daarom is het slim deze alvast te oefenen via onze assessment trainingen. Hier vind je diverse testen, want verschillende van je vaardigheden kunnen getest worden tijdens een dergelijke toets. Eén van de assessments die je zou kunnen maken, is een Herfst & Partners assessment.


logo-herfst-en-partners

Inhoudsopgave


  • Over Herfst & Partners assessments
  • Het ministerie van buitenlandse zaken
  • ANWB
  • BOVAG
  • Provincie Zuid-Holland
  • De Kamer van Koophandel
  • Voorbereiden op het Herfst & Partners assessment


   Over Herfst & Partners assessments
   Herfst & Partners maakt diverse assessments op maat voor uiteenlopende grote partners. Hierbij kun je onder meer denken aan het ministerie van buitenlandse zaken, de provincie Zuid-Holland, de Kamer van Koophandel, de ANWB, de BOVAG en nog vele anderen. Deze organisatie maakt een Herfst & Partners assessment op maat voor iedere functie. Dit gebeurt op basis van het functieprofiel dat geschetst wordt door de opdrachtgever. Op deze manier vinden werkgevers beter de beste match tussen functie en persoon.


   Het ministerie van buitenlandse zaken
   Eén van de potentiële werkgevers waarvoor je een Herfst & Partners assessment zou kunnen maken, is het ministerie van buitenlandse zaken. Deze Herfst & Partners assessment zou dan ook aangepast worden op de specifieke werkzaamheden die je voor het ministerie zou gaan doen. Omdat je veel te maken krijgt met buitenlandse zaken, zul je bijvoorbeeld een Herfst & Partners assessment kunnen maken over jouw kennis over een andere taal. Veelal zal het hierbij gaan om Engels, maar ook een andere taal is mogelijk wanneer je voor een functie voor een specifiek land gaat uitvoeren.


   ANWB
   Een andere partner van Herfst & Partners is de ANWB. Deze organisatie voor verkeer en toerisme heeft behoefte aan diverse medewerkers voor uiteenlopende functie. Om te kijken of iemand geschikt is voor een functie, kan een Herfst & Partners assessment uitgevoerd worden.


   BOVAG
   De BOVAG is een overkoepelende organisatie die bestaat uit diverse bedrijven. Deze ondernemers zijn vooral gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met auto’s. Reparaties, opleidingen en dergelijken. Voor de BOVAG is het dan ook van belang dat nieuwe medewerkers over genoeg kennis van zaken beschikken. Dit kan getest worden middels een Herfst & Partners assessment.


   Provincie Zuid-Holland
   Ook de provincie Zuid-Holland maakt veelvuldig gebruik van een Herfst & Parners assessment om zo een goede match te vinden voor een bepaalde functie. Hierbij gaat het vooral om nieuwe medewerkers voor de Provinciale Staten.


   De Kamer van Koophandel
   Tot slot maakt ook de KvK veelvuldig gebruik van de toetsen van dit bedrijf. Medewerkers moeten immers verstand van zaken hebben, zodat de voortgang van bijvoorbeeld inschrijvingen voorspoedig verloopt.


   Voorbereiden op het Herfst & Partners assessment
   Goed voorbereiden op een Herfst & Partners assessment is dus van groot belang. Het kan je immers een mooie functie opleveren. Misschien zelfs wel bij één van de bovengenoemde partners van deze organisatie. Je kunt je op een Herfst & Partners assessment voorbereiden via onze assessment trainingen. Hier vind je diverse capaciteitentesten die aansluiten op wat er gevraagd zal worden tijdens een Herfst & Partners assessment. Zo zul je optimaal voorbereid zijn op een dergelijke test.


   Nog meer oefenen voor het Herfst & Partners assessment
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

Artikelen in Herfst & Partners assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen