Inmiddels willen werkgevers meer weten over jouw kwaliteiten en vaardigheden dan het oppervlakkige beeld dat een CV van jou geeft. In een functieomschrijving vind je vaak een aantal genoemde competenties. Jij kunt natuurlijk wel vertellen in een motivatiebrief dat je over deze competenties beschikt, maar een potentiële werkgever wil hier meer zekerheid over. Daarom kan het zijn dat je een aantal capaciteitentesten dient te maken als onderdeel van het sollicitatieproces. Een voorbeeld hiervan is een Human Company assessment. Voor een dergelijke test kun je oefenen via onze assessment training.


logo-human-company

Inhoudsopgave


  • Over Human Company
  • Persoonlijk progressie systeem
  • Sterke en minder sterke punten
  • Verbeterpunten
  • Succes
  • Voorbereiding op het Human Company assessment


   Over Human Company
   Data is groter dan ooit. Bedrijven en organisaties hebben informatie nodig om verantwoorde keuzes te maken. Op vele gebieden kan deze info van nut zijn. Zo ook tijdens het sollicitatieproces. Human Company is een organisatie die bedrijven bijstaat bij het vergaren van relevantie informatie voor allerlei doeleinden. Dit kan gedaan worden aan de hand van een Human Company assessment. Zo kunnen besluiten onderlegd worden met data. Een voorbeeld hiervan is een test waaruit blijkt dat de ene sollicitant over meer relevante vaardigheden beschikt dan de ander. Logischerwijs is deze kandidaat dan ook het best geschikt voor een functie.


   Persoonlijk progressie systeem
   Een Human Company assessment is er niet alleen op gericht om werkgevers meer info over jouw kwaliteiten en vaardigheden te tonen. Je wilt natuurlijk ook jezelf blijven verbeteren. Iedereen beschikt over plus- en minpunten. Het is een nobel streven om te proberen je wat mindere kwaliteiten te verbeteren, zodat je doorgroeimogelijkheden kunt etaleren. Een persoonlijk progressie systeem is er puur op gericht om jouw positieve en negatieve punten in kaart te brengen. Hierna kun je er aan werken.   Sterke en minder sterke punten
   Tijdens een persoonlijk progressie assessment zullen je sterke en minder sterke punten in kaart gebracht worden. Je sterke punten zijn je selling points. Als deze voldoende overeenkomen met de functie die je wilt behalen, is dat een pluspunt. Maar ook negatieve punten hoeven niet per se slecht te zijn. Door aan te tonen dat je deze kunt verbeteren, toon je jouw groeimogelijkheden.


   Verbeterpunten
   De verbeterpunten zijn alle negatieve punten die tijdens een Human Company assessment naar voren komen. Deze punten zijn voor verbetering vatbaar. Door te tonen dat je progressie boekt, dat je deze punten kunt verbeteren, etaleer je jouw groeimogelijkheden.


   Succes
   Succes zal volgens wanneer je persoonlijk progressie systeem succesvol doorloopt. Je toont aan dat je verbeterpunten ook daadwerkelijk te verbeteren zijn. Door inzet blijf je jezelf verbeteren, wat jouw doorgroeimogelijkheden toont. Dit zal een positieve indruk maken op een (potentiële) werkgever.


   Voorbereiding op het Human Company assessment
   Er kan veel afhangen van een Human Company assessment. Dit kan het verschil betekenen tussen wel of geen baan. Daarnaast verschaft een Human Company assessment je een hoop inzichten in je eigen kwaliteiten en vaardigheden. Deze kennis kun je in de toekomst gebruiken. Bijvoorbeeld om een functie te vinden die beter op deze kwaliteiten aansluit. Hoe dan ook is het slim je goed voor te bereiden op een Human Company assessment. Op onze assessment training vind je diverse oefentests die goed aansluiten op deze assessments. Zo ben je optimaal voorbereid.   Nog meer oefenen voor het Human Company assessment
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

Artikelen in Human Company assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen