Organisaties hebben behoefte aan hulp bij vraagstukken. Een vraagstuk waar je bijvoorbeeld aan zou kunnen denken is: hoe vind ik de beste kandidaat voor een bepaalde functie? Natuurlijk kun je louter naar de relevante werkervaring en een motivatiebrief kijken, maar dit geeft een oppervlakkig beeld. Het is slimmer om gebruik te maken van een ORGA advies assessment. Hierbij worden de kwaliteiten en capaciteiten van een kandidaat in beeld gebracht. Zo zie je meteen of iemand geschikt is voor een functie. Zo scheid je een stuk sneller en eenvoudig het kaf van het koren. Ook je huidige medewerkers kunnen op deze manier getoetst worden. Hierdoor kunnen organisaties beter onderlegde beslissingen nemen.


logo-ORGA

Inhoudsopgave


  • Over ORGA advies
  • Persoonlijk progressie systeem
  • Voorbereiden op een ORGA advies assessment


   Over ORGA advies
   Op basis van de analyses van ORGA advies zijn bedrijven in staat om betere beslissingen te nemen. Deze resultaten komen voort uit een ORGA advies assessment. Voorheen bezaten bedrijven deze kennis niet. Omdat deze er nu wel is, maken bedrijven hier gretig gebruik van. Immers is er geen betere manier om bijvoorbeeld de kwaliteiten van zowel nieuwe als huidige medewerkers in kaart te brengen dan een ORGA advies assessment.

   Een ORGA advies assessment kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Ten eerste zijn er vele organisaties die hiervan gebruik maken. Dit is een hulpmiddel tijdens het sollicitatieproces, zodat de beste kandidaten voor een functie gevonden kunnen worden. Je wilt uiteindelijk alleen de beste matches overhouden. Dit kan door de kwaliteiten van een kandidaat te overlappen met de competenties van een functie. Maar ook op teamniveau kan ORGA advies helpen. Functioneert het team naar behoren? Wat werkt wel en wat werkt niet? Een ORGA advies assessment kan dit voor je uitzoeken. Tot slot kan een ORGA advies assessment leerzaam zijn voor een individu. Zo breng je kwaliteiten en vaardigheden en kaart, en bovendien volgen hieruit vaak verbeterpunten. Hiermee kun je aan de slag gaan. Zo maakt je jouw potentie waar.   Persoonlijk progressie systeem
   Hoewel ORGA advies voor vele bedrijven en organisaties werk verricht, ligt de focus van dit adviesbureau altijd op het individu. Daarom draagt een ORGA advies assessment altijd bij het persoonlijk progressie systeem. Aan de hand van dit systeem kun je jouw voortgang bijhouden. Uit een eerste ORGA advies assessment komen jouw sterke en minder sterke punten naar voeren. Aan jou de taak om te tonen dat je vooruitgang kunt maken op deze zwakkere vaardigheden. Zo toon jij aan dat je over doorgroeimogelijkheden beschikt.   Voorbereiden op een ORGA advies assessment
   Aan de hand van de testen van onze assesment trainingingen kun je jezelf optimaal voorbereiden op een ORGA advies assessment. Alhoewel de testen die je op deze site kunt vinden natuurlijk niet geheel hetzelfde zullen zijn als een ORGA advies assessment, is er absoluut wel sprake van overlap tussen de oefentesten en het echte ORGA advies assessment. Het is dus absoluut nuttig om via onze assesment training te oefenen voor je ORGA advies assessment. Immers is deze toets van groot belang. Het kan je een leuke baan opleveren. Daarom is het absoluut een aanrader om een aantal oefentoetsen te maken.   Nog meer oefenen voor een ORGA advies assessment
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

Artikelen in ORGA advies assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen