09 november 2021 
1 min. leestijd

Figuren oefenen

Figuren oefenen

Tijdens een capaciteitentest kom je figuren tegen. Dit onderdeel test jouw ruimtelijk inzicht. Niet iedereen heeft deze vaardigheid in zich zitten, waardoor het van belang is dat je jezelf moet blijven ontwikkelen. Als je te horen hebt gekregen dat je een assessment moet gaan doen en dat jouw capaciteitentest eraan komt, is het van belang dat je begint met oefenen. Zo weet je niet alleen wat jou te wachten staat, maar kun je ook meer ruimtelijk inzicht krijgen. Je raakt immers gewend aan de vraagstellingen en kunt sneller tot de juiste oplossing komen. Het is daarom goed om te kijken wat figuren zijn en welke vragen je kunt verwachten tijdens jouw capaciteitentest. Wil je meer capaciteitentesten oefenen? Bekijk dan onze trainingspakketten onderaan de pagina.


Inhoudsopgave

een banner voor de artikelen over de capaciteitentest training

Figuren uitleg

Figuren is een van de onderdelen van de capaciteitentest. Jouw ruimtelijk inzicht wordt hiermee getest door middel van bepaalde figuren open of dicht te vouwen, te draaien of te kantelen. Dit ruimtelijk inzicht is voor sommigen lastig. Je moet namelijk verschillende handelingen in jouw hoofd uitvoeren om tot de juiste oplossing te komen. Echter ziet niet iedereen het direct voor zich. Door te gaan oefenen kun je hier handiger in worden en gaat het uiteindelijk zelfs vanzelf.


Figuren oefentest

Loading...


Figuren oefenen tips

  • Controleer altijd goed je antwoorden
  • Je concentratie moet optimaal zijn
  • Blijf regelmatig oefenen
  • Zelfverzekerd van je zelf blijven


Nog meer figuren oefenen

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk de pakketten met onze assessmenttrainingen hieronder.

€27,-


Assessment A

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


Het pakket b die wij aanbieden om jezelf voor te bereiden op de assessment.

€47,-


Assessment B

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


€37,-


Assessment C

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen