09 november 2021 
1 min. leestijd

Redactiesommen oefenen

Redactiesommen oefenen

Ga je redactiesommen oefenen? Kies een goed moment om daar direct mee te beginnen, want deze zijn een onderdeel van het assessment. Als je binnenkort een assessment moet maken, is het goed dat je je daar op voor gaat bereiden en dat jij de basisregels goed kent. In dit artikel wordt aandacht besteed aan de redactiesommen, je krijgt een voorbeeld te zien, uitleg, diverse tips en je kunt hier ook redactiesommen oefenen. Meer capaciteitentesten oefenen? Als je meer capaciteitentesten wilt oefenen kun je onderaan de pagina een kijkje nemen bij onze verschillende trainingspakketten.Inhoudsopgave


een banner voor de artikelen over de capaciteitentest training


Redactiesommen voorbeeld

Hieronder zie je een makkelijke voorbeeld vraag om een beter beeld te krijgen van wat je kunt verwachten.

Oefen hier je Redactiesommen


Redactiesommen oefenen uitleg

Bij de redactiesommen kun je verhalen tegenkomen en deze bevatten veel sommen. Er staat ook veel informatie in het verhaal die niet relevant is. Jij moet hierbij dus filteren wat er van belang is en wat niet. Daarbij moet je een bepaalde berekening maken, deze berekening is vaak niet zo heel moeilijk. Jouw doel moet zijn om informatie te filteren, zodat je dan de juiste informatie hebt om de som op te kunnen lossen.


Redactiesommen oefentest

Loading...


Redactiesommen oefenen tips

Om de redactiesommen op te lossen kunnen tips je helpen om een test beter en soms ook sneller te maken. Gebruik de tips om je voor te bereiden en zorg ervoor dat jij hierdoor ook onder tijdsdruk leert presteren. De tips die we je kunnen geven zijn de volgende:

  • Lees altijd eerst de vraag door
  • Redactiesommen goed oefenen
  • Vaak herhalen


Nog meer redactiesommen oefenen

Wil je nog meer redactiesommen oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk de pakketten hier beneden voor de trainingen.

€27,-


Assessment A

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


Het pakket b die wij aanbieden om jezelf voor te bereiden op de assessment.

€47,-


Assessment B

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


€37,-


Assessment C

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen