Laat ons zien wie je bent door het Achmea assessment te doen. Achmea is de overkoepelende naam van het bedrijf dat financiële diensten aan haar cliënten levert. Wij bieden deze diensten aan onder verschillende merknamen en ons werkgebied omvat eigenlijk elke verzekering die je bedenken kunt.

Inhoudsopgave   • Het ontdekken van mensen door Achmea Assessment
   • Wil je één van de mensen bij Achmea worden?
   • Geen mens voor Achmea?   • Het ontdekken van mensen door Achmea Assessment    Achmea heeft geen personeel; wij hebben iets veel belangrijkers: mensen. Onze mensen, samen met hun individuele wensen, uitdagingen en toekomstvisie, zijn voor ons erg belangrijk. Tevreden mensen, die goed in hun vel kunnen zitten omdat ze op de juiste plek zitten, daar worden wij blij van.

    Samen doen we alles voor onze cliënten. Wij streven naar financiële zekerheid voor al onze cliënten. Tijdens de looptijd van de verzekering in de vorm van verantwoord lage premies en na een onverhoopte schade voor de periode na de schade. Ook helpen wij ze graag bij het schadeherstel.

    Ontdekken

    Wil je één van de mensen bij Achmea worden?    Als je ons team dus wilt komen versterken, willen wij graag weten wie je bent, wat je wilt en wat jij bij ons wilt vinden. Omdat dit nou eenmaal wettelijk vereist is, willen we ook graag weten of je wettelijk bevoegd bent om bij ons te werken. Met dit laatste doelen we erop of je de vereiste WFT-diploma’s al hebt en of je de verklaring omtrent jouw gedrag kunt overleggen.

    Jij kunt ons als geen ander vertellen wie je bent en wat je wilt. Graag horen wij daar alles over in het eerste sollicitatiegesprek. Daarna ontdekken wij jou ook graag zelf, in de vorm van een assessment. Aan de hand van door jou in te vullen vragenlijsten, krijgen wij een objectief vastgestelde uitslag over jouw persoonlijkheid, wat je kan en wat je wilt. Uit het verslag blijkt ook of jij prettig als mens binnen onze teams kunt functioneren. Als jou dat ook prettig lijkt, willen we graag weten wat jij bij ons wilt vinden.

    Afhankelijik van wat jij bij ons wilt vinden, kunnen we je vragen een gefingeerd adviesgesprek te voeren of een andere case aan te pakken. Daaruit blijkt of jij daar ook jezelf in kunt zijn of wellicht met een cursus of opleiding jezelf in kunt gaan vinden.

    Na dit hele proces gaan we in gesprek en vertellen wij onze visie over hoe jij als mens prettig één van onze mensen kunt worden. Als deze visie met die van jou overeenkomt, dan ben je voortaan één van de mensen van Achmea. We bewaren de uitslagen van het assessment voor als jij in de toekomst een andere visie krijgt op wat je bij ons wilt vinden. Ook in de toekomst willen wij graag dat jij je prettig voelt.

    Achmea

    Geen mens voor Achmea?    Het kan natuurlijk zijn dat wij of jij in dit proces ontdekt dat jij als mens niet prettig binnen onze teams kunt functioneren. Helaas, maar we gunnen jou goed plek binnen een andere organisatie waar jij je wel fijn voelt. Hierbij kan de uitslag van het assessment jou helpen. Je krijgt een soort kernachtige samenvatting van jezelf. Hierin kan jij ook vinden welke werkzaamheden of vaardigheden jou al volledig eigen zijn of nog verder ontwikkeld kunnen worden. Welke functie of welk bedrijf past wel bij jou? Welke kennis zou je nog aan kunnen vullen?

    Achmea maakt gebruik van LTP assessment

    Nog meer oefenen
    Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Achmea assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen