Dankzij het Airborne assessment kunnen wij een duurzame relatie met onze medewerkers opbouwen. Airborne is specialist in het maken van composieten voor de lucht-, ruimte- en scheepvaart. Wij hebben een kantoor in Nederland, Spanje en Engeland waar we met zo’n 150 mensen brainstormen over hoe de omvorming naar het werken met composieten voor alle branches betaalbaar wordt.

Inhoudsopgave   • De toekomst en Airborne assessment
   • Duurzaamheid en personeel
   • Ben jij onze toekomst?   • De toekomst en Airborne assessment    Veel problemen binnen bedrijven kunnen opgelost worden door gebruik te maken van complexe composieten. Duur, maar effectief. Het is een uitdaging om innovaties te doen om deze oplossingen voor meer bedrijven betaalbaar te maken. We hebben inmiddels al de mogelijkheid om bepaalde composieten machinaal te maken. Het is doordat wij in de sollicitatieprocedure gebruik maken van een assessment dat wij de juiste mensen hebben en ook kunnen houden.

    Toekomst

    Duurzaamheid en personeel    Zoals gezegd streven wij naar een duurzame arbeidsrelatie met onze medewerkers. Hierom maken we graag van tevoren kennis met jou. Niet alleen door wat jij schrijft, wat je voor diploma’s hebt en wat je al voor werk gedaan hebt, maar vooral door te ontdekken wie je echt bent, jouw intenties en wensen en toekomstvisie. Wij ontdekken jou door een assessment.

    Als je bij ons wilt komen werken, stuur je ons een brief of mail waarom je dat wilt en welke functie jou leuk lijkt. We nodigen jou dan uit voor een eerste kennismaking. Even kijken of we elkaar op het eerste gezicht leuk vinden. Als de vonk is overgeslagen, nodigen wij jou uit om een online assessment te doen.

    Je vult online een vragenlijst in. Hieruit kunnen psychologen opmaken of jij inderdaad de persoon bent die wij leuk vinden. Soms worden er ook vragen gesteld om te beoordelen of jij inderdaad al kan wat je zegt te kunnen, wat je zou willen kunnen en wat jouw moriteit is. Dit hangt natuurlijk af van de functie waarop jij solliciteert. Het gehele assessment doe je thuis of waar jij wilt. Het enige dat je nodig hebt is een computer en internet. Als er nog andere dingen nodig zijn om de test te kunnen doen, wordt dit van tevoren duidelijk aangegeven.

    Wel een lange sollicitatieprocedure? Nou, zoals gezegd gaan wij voor een lange termijn arbeidsrelatie met onze medewerkers. Hierom heeft de psychologische rapportage vanuit het assessment een doorslaggevende rol in onze sollicitatieprocedure.

    Personeel

    Ben jij onze toekomst?    Als uit de rapportage blijkt dat jij geschikt bent om bij ons te komen werken, bekijken we welk aanbod wij jou kunnen doen. We bespreken met jou welke functie wij jou aan willen bieden en hopen op jouw akkoord. Voor de toekomst bewaren wij jouw rapportage in jouw personeelsdossier. Het geeft ons namelijk ook inzicht welke functie jij aan zou kunnen na een herstructurering van ons bedrijf en met welke opleidingen of cursussen jij een andere functie zou kunnen gaan doen.

    Als uit de rapportage blijkt dat jij niet geschikt bent om bij ons te komen werken, vernietigen wij alles wat wij over jou verzameld hebben. Jij hebt echter wel een rapportage die je kunt gebruiken om jezelf beter te positioneren op de arbeidsmarkt. Je weet welke verbeterpunten je hebt en op welke speerpunten je je bij het solliciteren kunt richten en op welke vacatures je kunt reageren.

    Airborne maakt gebruik van HRorganizer assessment

    Nog meer oefenen
    Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Airborne assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen