Iedereen met plezier naar het werk laten gaan, dat beogen wij te bereiken door het Albert Heijn assessment. Met meer dan 1.000 winkels over heel Nederland kent vrijwel iedereen Albert Heijn wel. Het beste van het beste is eigenlijk nog niet goed genoeg voor onze klanten. We willen dat de producten op een duurzame en eerlijke manier geproduceerd worden en tegen voor iedereen betaalbaar in onze winkels verkopen.

Inhoudsopgave   • Albert Heijn assessment leeft beter
   • Duurzaamheid en personeel
   • En? Kan je helpen Nederland beter te laten leven?   • Albert Heijn assessment leeft beter    Wij willen dus iedere dag het beste van het beste, tegen een betaalbare prijs, kunnen verkopen aan onze klanten. Duurzaamheid en gezond leven vinden wij belangrijk. Ook onze leveranciers gunnen wij een goed bestaan. Zij helpen ons immers om onze producten eerlijk neer te zetten. We geven adviezen over gezonder eten, zorgen dat het gezondere eten ook beschikbaar is in de winkel en helpen voedselverspilling te voorkomen.

    Wij willen ook graag dat onze medewerkers beter kunnen leven. Dit dan in de vorm van dat wij onze medewerkers willen helpen om hun talenten optimaal te kunnen benutten. Samen met het team en de manager wordt steeds goed bekeken welke talenten van welke medewerkers nog beter benut kunnen worden. Het assessment waar je al tijdens de sollicitatie aan mee hebt gewerkt, helpt hierin goed.

    AH

    Wil jij Nederland helpen beter te leven?    Wil jij onderdeel uitmaken van een team dat het beste met Nederland voor heeft? Begin dan met het invullen van het online vragenformulier. Aan de hand hiervan doen wij een eerste selectie. We nodigen je uit voor een gesprek en kijken of we aan elkaar kunnen wennen. Als we aan elkaar denken te kunnen wennen, ga je, afhankelijk van de functie waar je op solliciteert, een assessment doen. Hoeft dit niet, dan nodigen we je soms uit voor een tweede gesprek of doen we jou gelijk een aanbod.

    Even over dat assessment. Een assessment geeft ons de kans jou op voorhand goed te leren kennen. Er worden jou veel vragen gesteld. Vragen over hoe je over dingen denkt, wat je leuk en niet leuk vindt, wat je wilt gaan doen en wat je al kan. Voor sommige functies kan dit ons voldoende informatie geven om een goed beeld van jou te krijgen.

    Er zijn veel verschillende functies binnen ons bedrijf. Voor sommige functies moet je echt bij aanvang al beschikken over bepaalde vaardigheden. Solliciteer jij nou op zo’n functie, dan vragen wij jou om, naast die vragenlijst, ook te laten zien of jij over deze vaardigheden beschikt. De manier waarop jij dat kunt laten zien, hangt ook weer af van de functie waarop je solliciteert. Wil je gelijk een leidinggevende functie, dan zullen wij jou een gesprek laten voeren met een medewerker over een bepaald onderwerp. Wil jij ons helpen met innoveren, dan zullen wij jou een case voorleggen en kan jij laten zien hoe innovatief jouw instelling is.

    Nederland

    En? Kan je helpen Nederland beter te laten leven?    Uiteindelijk krijgen wij en jij een verslag van het assessment dat je gedaan hebt. Hieruit wordt voor alle partijen duidelijk of we aan elkaar kunnen wennen, wat jouw toekomstperspectief binnen ons bedrijf zou kunnen zijn en wat jij eventueel nog moet leren om dit toekomstperspectief te kunnen bereiken. Mochten we niet aan elkaar kunnen wennen, dan heb jij een waardevol verslag van jezelf in handen. Hiermee kan jij de arbeidsmarkt door een andere loep bekijken en gerichter zoeken naar kansen voor jezelf.

    Albert Heijn maakt gebruik van Menea assessment.

    Nog meer oefenen
    Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Albert Heijn assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen