Het Amstelring assessment ontzorgt ons. Het ontzorgt ons zoals wij onze cliënten, mantelzorgers of familie van patiënten willen ontzorgen. Wij doen dat door mensen thuis te helpen en soms tijdelijk te laten verblijven in één van onze huizen. Ook is wonen onder begeleiding mogelijk.

Inhoudsopgave
    • Amstelring assessment zorgt voor mensen
    • Hoe zorg jij?
    • Zorg jij voor ons?
    • Toch niet zorgen bij ons?
    • Amstelring assessment zorgt voor mensen     Wij helpen iedere dag vele ouderen en chronisch gehandicapten om iets leuks van hun dag te maken. In teams doen we wat we kunnen om ze te ondersteunen. Iedereen in het team heeft sterke en minder sterken kanten. Samen zorg je ervoor dat je alle sterke kanten bundelt en optimaal zorgt. Er is geen vaste richtlijn, omdat het team zelf de taken dusdanig kan verdelen dat er een topteam ontstaat.

     Jij kent jezelf beter dan wie ook, maar daar zit natuurlijk wel een sausje overheen. Om goed te kunnen beoordelen of jij echt binnen onze organisatie pas en ons mee kunt helpen te zorgen voor mensen, vormt een assessment een verplicht onderdeel van jouw sollicitatieprocedure. Een positieve uitslag geeft voor ons de doorslag om voor jou te gaan.

     Amstelring

     Hoe zorg jij?     Als je bij ons wilt werken, weet je dat je een verklaring omtrent jouw gedrag moet kunnen overleggen. Als je dit kunt, begin je met te vertellen waarom je bij ons wilt werken in een brief, voorzien van jouw curriculum vitae. Een aantal kandidaten nodigen wij vervolgens uit voor een sollicitatiegesprek. Gaat dit gesprek voor beide kanten goed, dan verwachten wij van jou dat je deelneemt aan een assessment.

     Aan de hand van een enorme vragenlijst wordt door psychologen gekeken naar jou als persoon, jouw waarden en normen, wat jou drijft en of jij presteert op het niveau van jouw studie. Daarnaast wordt gekeken of jij als persoon binnen één van onze teams past.

     Afhankelijk van de functie waarop jij solliciteert, kan de test nog uitgebreid worden met bijvoorbeeld een rollenspel of een andere bij jouw functie horende specifieke test.

     Van het gehele assessment wordt een rapport gemaakt waarin voor ons beiden waardevolle informatie staat over jou, wat je wilt en kunt, op welk niveau je op dit moment bent en op welk niveau je zou kunnen komen.

     Hoe zorg jij?

     Zorg jij voor ons?     Het assessment is voor ons van uitermate groot belang. Het rapport geeft voor ons aan of jij wel of niet geschikt bent om bij ons te komen werken. Is dit het geval, dan geeft het niet alleen jouw pluspunten aan, maar ook de punten die door trainingen ook pluspunten kunnen worden. Je snapt dan ook dat het rapport nog net niet geplastificeerd in jouw dossier bewaard wordt. Wil je in de toekomst een andere functie gaan doen, klimmen of wat dan ook, we kunnen jouw ontwikkelingsmogelijkheden bekijken in dit rapport.

     Kortom: zegt het assessment dat je bij ons kunt zorgen, dan kunnen de onderhandelingen over de baan beginnen. Wil jij nog steeds bij ons werken, dan is het rond.

     Ik zorg

     Toch niet zorgen bij ons?     Als het rapport aangeeft dat jij niet geschikt bent om bij ons te komen werken, dan zullen wij jou ook niet aannemen. Je kunt in het rapport lezen hoe jij je op de meest optimale manier op de arbeidsmarkt kunt presenteren en welke punten je eventueel kunt verbeteren. Wij vernietigen jouw rapport uit privacyoverwegingen.

     Amstelring maakt gebruik van  Ixly assessment.

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Amstelring assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen