Door het Arla assessment kunnen wij gaan voor een duurzame toekomst. Wij zijn een coöperatie en als zodanig gezamenlijk bezit van vele melkveehouders in meerdere landen. Arla wil graag groeien in de toekomst, maar ook graag dat de toekomst zelf groeit, ofwel beter wordt. Dit kan alleen door verantwoord en duurzaam met de grondstoffen die wij nodig hebben om te gaan.

Inhoudsopgave
    • Betere toekomst door het Arla assessment
    • Groei jij mee?
    • Hoe groei ik dan?
    • Groei ik ergens anders?
    • Betere toekomst door het Arla assessment     Door verspilling, ongezond leven door slechte eetgewoonten en door slecht met elkaar en het milieu om te gaan wordt de toekomst echt niet beter. Arla wil met een duurzame bedrijfsvoering, productieprocessen die het milieu zo min mogelijk schaden en voorlichting een gezondere manier van leven bereiken. Groeien met zijn allen is ons streven. Wil jij onderdeel uitmaken van een team van mensen die écht nadenkt over de toekomst en hoe je nu beter kunt leven én hoe je een betere toekomst krijgt?

     Arla

      

     Groei jij mee?     Als jij dus nadenkt over die dingen, schrijf de argumenten waarom je dat samen met ons wilt doen op en stuur je ons jouw brief. Jouw curriculum vitae doe je er dan als ondersteuning bij. Wij gaan intern jouw sollicitatie screenen en bespreken. Als je geselecteerd wordt, wordt je gebeld door onze recruiter. Hij of zij vertelt veel over de functie waarop jij gesolliciteerd hebt en zal jou ook het vragen naar het hoe en het waarom. Ook wordt jou gevraagd een test te doen om inzicht in wat je kunt te krijgen.

     Als dit telefoongesprek van beide kanten positief is, nodigt de manager van de betreffende afdeling jou uit om verder te praten. Wij vertellen jou alles over de functie, jij vertelt alles over jezelf en wat je kunt.

     Afhankelijk van de functie waarop je gesolliciteerd hebt, kan hier nog een derde fase aan toegevoegd worden. De recruiter, de manager en jij gaan in dit gesprek verder in op de functie-inhoud en natuurlijk op jou. Ook worden de voor de functie specifiek benodigde vaardigheden, waarvan jij aangegeven hebt dat je ze hebt, gecontroleerd in een assessment. Daarnaast komen we erachter of jij echt de juiste persoon bent door een psychologische test in de vorm van een online vragenformulier. Jouw manier van omgaan met mensen en jouw voorkeur van omgaan met mensen op de werkvloer komen hierin naar voren. Een uitgebreid onderzoek dus, maar voor ons essentieel in de besluitvormingsfase van de sollicitatieprocedure.

     Tot slot gaan wij jouw referenties na. Als alle informatie verzameld, uitgewerkt en besproken is, nemen wij contact met jou op met een aanbod. Tijdens een gesprek werken we dit verder met jou uit tot een arbeidsovereenkomst.

     Groeien

     Hoe groei ik dan?     Je kunt binnen ons bedrijf alle kanten op. De vaardighedentest die je gemaakt hebt, kan ons en jou daarbij ondersteunen. Welke kwaliteiten mis je nog of moet je beter ontwikkelen om naar een specifieke andere functie te gaan bijvoorbeeld.

     Hoe?

     Groei ik ergens anders?     Tijdens het proces kan blijken dat het beter voor jou is om elders jouw toekomst uit te stippelen. Wij zullen jouw gegevens dan vernietigen. Jij kunt zelf, wellicht met ondersteuning van het uitgewerkte assessment, elders jouw toekomst beter maken.

     Arla maakt gebruik van Quiris Adviesgroep assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Arla assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen