Het Autoriteit Financiële Markten (AFM) assessment geeft vertrouwen. Vertrouwen is in de financiële dienstverlening van onschatbare waarde. Wij zorgen ervoor dat iedereen in Nederland dat vertrouwen kan hebben, door toezicht op deze dienstverlening te houden.

Inhoudsopgave
    • Vertrouwen in het Autoriteit Financiële Markten (AFM) assessment
    • Hoe krijg jij vertrouwen?
    • Krijgen wij vertrouwen in jou?
    • En anders?
    • Vertrouwen in het Autoriteit Financiële Markten (AFM) assessment     Door ons kan iedereen in Nederland vertrouwen hebben in de financiële dienstverlening in het algemeen. Naast dit vertrouwen waarborgen, zien wij er ook op toe dat alles binnen de financiële dienstverlening open en eerlijk gebeurd. Dit alles onder leiding van een bestuur dat door de Minister van Financiën is benoemd.

     Wij zien toe op vertrouwen, dus gaan wij ook van de betrouwbaarheid van onze medewerkers uit. Hierom vormt een antecedentenonderzoek bij het Centraal Justitieel Documentatieregister een standaard onderdeel van de selectie. Hiernaast is de uitslag van het eventuele assessment van doorslaggevend belang.

     AFM

     Hoe krijg jij vertrouwen?     Op onze site vind je de actuele vacatures en kan jij ons vertellen waarom jij die vacature graag wilt. Na een eerste selectie op basis van jouw curriculum vitae en interesse van onze kant nodigen wij jou uit voor een gesprek. Na het eerste gesprek volgt er nog een tweede gesprek. Ook het bestuur wil je zien en spreken en met dat gesprek is de gespreksronde afgerond.

     Afhankelijk van de functie, het daarin vereiste aantal jaren ervaring en soms gewoon omdat wij dat nodig achten, vragen wij jou deel te nemen aan een assessment. In de vacature staat of het assessment tot de standaardprocedure hoort.

     Een online assessment willen wij vaak als je nog niet zo lang werkervaring hebt. We zien dan graag waar jij qua functie en functie-inhoud warm van wordt. Een andere mogelijkheid is een hele dag een assessment. Hierbij vul je ook de online vragenlijst in, maar gaat ook in de praktijk aan slag. Aan de hand van een aantal voorbeeldsituaties wordt gekeken hoe jij dat oplost.

     Er wordt een verslag gemaakt. In alle gevallen krijg jij als eerste van het externe bureau het verslag te lezen. Je hoeft alleen maar akkoord te gaan met het verslag, eventueel na terugkoppeling, zodat het assessmentbureau het verslag aan ons kan sturen.

     Krijgen wij vertrouwen in jou?     Als de uitslag van het assessment positief is en alle gesprekspartners hebben de neuzen richting goedkeuring staan, dan doen wij jou een voorlopig aanbod. Op dat moment gaan wij ook twee van jouw referenties na en laten we het antecedentenonderzoek doen. Ook sturen we een integriteitsverklaring naar jouw werkgever.

     Wanneer alles in orde bevonden wordt, hebben wij het volle vertrouwen in jou als collega binnen de functie waar jij op solliciteerde. Het aanbod wat we jou gedaan hebben, is nu een definitief aanbod.

     Vertrouwen

     En anders?     Als geen ander weten wij hoe om te gaan met vertrouwelijke gegevens. Mochten er geen wederzijds vertrouwen zijn, dan vernietigen wij jou gegevens. Daar kan je op vertrouwen. Jij kan het verslag natuurlijk wel gebruiken, bijvoorbeeld om jouw sterke punten te benadrukken in jouw curriculum vitae of jouw minder sterke punten sterker te maken.

     Autoriteit Financiële Markten (AFM) maakt gebruik van PiCompany assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Autoriteit Financiële Markten (AFM) assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen