Verover het hart van de beste professional dankzij het Career Openers assessment. Wij drinken dagelijks koffie met de beste professionals en met recruiters van grote bedrijven om hun mogelijkheden te bespreken.

Inhoudsopgave
    • Koffie drinken dankzij het Career Openers assessment
    • Houd jij van koffie?
    • Smaakt onze koffie?
    • Smaakt de koffie niet?
    • Koffie drinken dankzij het Career Openers assessment     Wij weten alles over de professionals die zich bij ons aanmelden en ook alles over de bedrijven die professionals zoeken. Tijdens een kop koffie worden alle ins en outs met ze besproken om vervolgens dé professional bij hét bedrijf voor te kunnen stellen. We blijven deze professionals volgen om ze bij nieuwe gewenste uitdaging opnieuw aan hét bedrijf van dat moment voor te stellen. Wij kunnen alles van onze professionals weten omdat wij ze al kort na het eerste gesprek vragen een online assessment te doen.

     Onze formule werkt en niet alleen voor deze professionals, maar ook voor de professionals die wij zelf in dienst hebben. Je komt dus niet aan het werk bij ons zonder dat jij het online assessment hebt gedaan.

     Career Openers

     Houd jij van koffie?     Op basis van jouw curriculum vitae maken wij een selectie uit de kandidaten die solliciteren op onze vacature. We bellen je op en vragen naar het waarom. Volgens vragen wij jou een online assessment te gaan doen.

     Je zoekt een plek op waar je de beschikking hebt over een computer met stabiele internetverbinding. Je neemt een slok van je kopje koffie en opent de eerste vraag en gaat aan de slag met de vragen en tetst. Het assessment is speciaal gemaakt voor de vacature die je leuk vindt, dus als het goed is zijn de tests niet al te moeilijk. Uit dit assessment komen gegevens over jou hoe, wat en waarom. Ook leren we wat al wel en wat nog niet tot jouw vaardigheden behoort. Natuurlijk zal jij, net als iedereen, verbeterpunten hebben. Tot slot weten we graag of en hoe jij jouw carrière verder wilt ontwikkelingen.

     Koffie

     Smaakt onze koffie?     Als uit het assessment blijkt dat jij voor ons dé professional bent, kom je onze koffie proeven. We leggen je uit wat we precies van jou verwachten en we bekijken of jouw verbeterpunten op korte termijn belemmeringen opleveren en hoe we die onderuit kunnen halen. We doen je vervolgens een baanaanbieding. Als je daarmee akkoord gaat, laten we jou zien waar het koffiezetapparaat staat en of dat ver bij jouw werkplek vandaan is.
     Het assessment geeft ons tools om op termijn, samen met jou, jouw toekomstmogelijkheden binnen onze organisatie te bespreken.

     Koffie drinken

     Smaakt de koffie niet?     Mocht één van ons besluiten niet verder te willen gaan, dan sluiten we de sollicitatieprocedure af. Met jouw goedvinden, stellen wij ons actief op om voor jou dé werkgever te vinden. Het samenbrengen van de beste professionals en grote bedrijven blijft nou eenmaal ons vak. Als je dit niet wilt, vernietigen wij alle verzamelde gegevens.

     Of je nu via ons wel of geen top baan vindt, je beschikt over een rapport waarin goed onderbouwd staat wie jij bent, wat voor jou dé functie is, welke vaardigheden jij zeker terug moet vinden in een baan en welke vaardigheden voor verbetering vatbaar zijn. Je kunt dit verslag met zekerheid goed gebruiken om eens elders op de koffie gevraagd te worden.

     Career Openers maakt gebruik van HRorganizer assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Career Openers assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen