Het Coca-Cola assessment zorg ervoor dat onze zintuigen geprikkeld worden. Al vele tientallen jaren lang hebben wij vestigingen over de hele wereld waar wij onder meerdere merknamen onze producten produceren en verkopen.

Inhoudsopgave
    • Het Coca-Cola assessment zorgt voor ons allemaal
    • Wil je bij ons werken?
    • Ben jij welkom bij ons?
    • En wat als….?
    • Het Coca-Cola assessment zorgt voor ons allemaal     Iedereen de verfrissende prikkel geven van onze dranken, daar gaan wij voor. Wij gebruiken ons netwerk ook voor andere dingen dan de distributie en verkoop van onze producten. Zo zetten wij ons in voor medicijntransport en bewustwordingsacties omtrent de ziekte hiv en AIDS. Ook sponsoren wij grote sportevenementen, als de Olympische Spelen. Ook hebben wij een duurzaamheidsplan opgesteld.

     Om onze veelzijdigheid van producten te kunnen produceren, distribueren en verkopen zijn wij volledig afhankelijk van ons personeel. Wij doen er dan ook alles aan om ons personeel tevreden te stellen en gelukkig te houden. Ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn meer dan welkom in onze teams. Wij maken veelal gebruik van een assessment bij de sollicitatieprocedure.

     Coca Cola

     Wil je bij ons werken?     Wil jij komen werken binnen ons bedrijf, horen we graag waarom jou die speficieke functie wat lijkt. Vul ons sollicitatieformulier dan in en upload jouw curriculum vitae. We bekijken jouw waarom en nodigen jou uit voor een gesprek. Als we elkaar liggen, vragen wij jou een assessment te doen.

     Je vult tijdens het assessment een vragenlijst in met allerhande vragen die betrekking hebben op jou als persoon en op wat jouw vaardigheden en carrièrewensen zijn. Aan de hand van tests wordt bekeken of jij jouw vaardigheden ook toe kunt passen en hoe je die toepassing kunt verbeteren. Ook worden jouw sterke punten en aandachtspunten vastgesteld.

     Afhankelijk van de functie waarvoor jij jouw interesse hebt getoond, zal het assessment nog een fictief probleem of uitdaging bevatten waar jij je gedachte over moet laten gaan. De uitslag van het assessment bepaald vervolgens de verdere sollicitatieprocedure.

     Je kunt ook een open sollicitatie sturen. We houden jouw reactie in ons bestand en nemen contact op zodra wij een geschikte vacature voor jou hebben. Als je nog steeds interesse hebt, ga je dan de sollicitatieprocedure in.

     Werken bij Coca Cola

     Ben jij welkom bij ons?     Als de uitslag van het assessment positief is, gaan wij weer met jou in gesprek om de baan die we jou aanbieden te bespreken en voor de arbeidsovereenkomst de puntjes op de i te zetten.

     Voorin jouw personeelsdossier bewaren wij het verslag van het assessment. Het zal leidend zijn voor als jij binnen ons bedrijf wilt groeien, eerst via een opleiding of direct naar een andere functie. Wij vinden daarin ook dan jouw ik terug en jouw sterke en verbeterpunten. Gerichter kunnen wij jou niet begeleiden in jouw persoonlijke ontwikkeling.

     Als jij bij ons gesolliciteerd hebt en je hebt een afstand tot de arbeidsmarkt, zullen wij samen met jou bekijken wat jouw mogelijkheden binnen ons bedrijf zijn. Schroom niet om te solliciteren, we staan ervoor open om jou te helpen.

     Welkom

     En wat als….?


     En wat als….?
     Als onze verwachtingen voor de functie waarop jij gesolliciteerd hebt te ver uiteenlopen, is het voor ons beter verder te gaan met een andere kandidaat. Hebben we een andere vacature die volgens ons beter bij jou past of houden we jou in ons bestand bij open vacatures? Het is wat jij wilt. Wil je helemaal niet meer bij ons werken, dan vernietigen wij al jou gegevens. Jij hebt een goede analyse van jezelf die jou goed kan helpen bij het vinden van een goede baan.

     Coca-Cola maakt gebruik van GEB/Gartner assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Coca-Cola assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen