Door het Coop assessment werken we samen. Wij zijn een landelijke supermarktketen in de vorm van een coöperatie. Naast het verkopen van producten aan consumenten, zetten wij ons in voor lokale goede doelen. Die specifieke lokale doelen die belangrijk zijn de lokale consument.

Inhoudsopgave


  • Samen verder komen door het Coop assessment
  • Ben jij gemotiveerd?
  • Motiveer jij ons?
  • Geen motiverende samenwerking?  • Samen verder komen door het Coop assessment

   Onze klanten en filialen zijn onze leden. Als je onze Coop kaart hebt, ben je lid en kan je profiteren van de voordelen daarvan. Voordelen in onze winkels en daarbuiten. Wij zijn continu op zoek naar manieren om onze winkels en ons assortiment beter aan te laten sluiten op de wens van onze klant. Hierom hechten wij veel waarde aan de mening en wensen van onze leden.

   Wij hechten ook veel waarde aan de wensen en mening van onze medewerkers. Het blijvend gemotiveerd houden van onze medewerkers is dan ook één van de belangrijkste peilers van het personeelsbeleid. Dit proces begint bij aanvang van het dienstverband en loopt voort gedurende de carrière van de werknemers. Hierom maken wij tijdens sollicatieprocedures altijd gebruik van een assessment.

   logo-coop


   Ben jij gemotiveerd?

   Trek jij onze aandacht door jouw sollictatiebrief met curriculum vitae, dan bekijken wij of jij in onze team mee kunt werken aan het optimaal bedienen van onze leden. Denk wij dat dat zo is, dan nodigen wij jou uit voor een eerste gesprek. Even elkaar spreken om te kijken of er een eerste klik is. Klikken we, dan nodigen wij jou uit voor een assessment.

   Aan de hand van jouw antwoorden op onze vragen over alles wat je maar bedenken kunt, stellen wij vast of jij als persoon binnen ons team past. Met nog meer vragen kunnen we vaststellen of jij, met wat je kan, binnen ons team kan werken. Ook kijken we hier naar jouw carrièremogelijkheden binnen onze bedrijf. Voorbereiding is hiervoor niet nodig, want je bent wie je bent.

   Voor sommige functies zal dit assessment nog uitgebreid worden. Hoe ben jij als gesprekspartner of kan jij moeilijke vraagstukken oplossen. We leggen jou een case voor die jij op moet lossen of we laten je een gesprek in een rollenspel doen. De productspecifieke kennis leren we jou wel als je bij ons werkt, maar jouw technieken zien we hier graag in terug.


   Motiveer jij ons?

   Nadat wij het verslag van het assessment intern hebben besproken, nemen wij contact met jou op om jouw mogelijkheden binnen ons bedrijf te bespreken. Ben je geschikt voor de functie waarop jij gesolliciteerd hebt, dan komen jouw arbeidsvoorwaarden en begindatum aan bod. Daarnaast zullen wij, aan de hand van jouw gebleken voorkeuren hiervoor, bespreken welke ontwikkeling jouw carrière bij ons kan hebben en welke vaardigheden jij daar nog verder voor moet ontwikkelen.

   afbeelding-motiveren


   Geen motiverende samenwerking?

   Is één van ons beiden niet overtuigd van de mogelijkheden voor een goede samenwerking, dan zullen wij jouw dossier bij ons vernietigen.  Jij hebt een verslag waarin jij kernachtig omschreven staat. Welke sollicitaties op welke vacatures kan jij met zeer goede kans van slagen doen en welke absoluut niet? Welke cursussen kan jij doen om jouw minder sterke punten tot sterke punten te ontwikkelen? Allemaal vragen waar jij nu antwoord op hebt en waarmee jij goed gemotiveerd de volgende sollicitatieprocedure in kunt gaan.

   Coop maakt gebruik van Quiris Adviesgroep assessment 

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Coop assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen