De Brauw Blackstone Westbroek assessment is altijd in de buurt. Wij zijn een internationaal opererend advocatenkantoor op alle juridische gebieden. Met een internationaal dekkend netwerk van partners geven wij iedere individuele cliënt het beste juridische advies. Wij blijven aanspreekpunt en eindverantwoordelijk, maar geven de opdracht door aan de lokaal beste partij.

Inhoudsopgave


  • Het beste door De Brauw Blackstone Westbroek assessment
  • Ben jij het beste voor ons?
  • Zijn wij het beste voor elkaar
  • Zijn we beter voor een ander  • Het beste door De Brauw Blackstone Westbroek assessment

   Door alles van alles te weten, maar het oog voor de individuele cliënt niet te verliezen zijn wij groot geworden. Groot doordat wij internationaal werkzaam zijn, maar klein door voor iedere zaak de lokaal beste partner te kiezen. Deze partner heeft natuurlijk toegang tot onze expertise om de zaak nog beter voor de cliënt af te ronden.

   Wij willen alleen het beste van het beste voor onze cliënten en werken dus ook alleen maar met experts van medewerkers die dezelfde visie delen. Een brede kennis, niet alleen op juridisch gebied, dat is wat wij van onze medewerkers eisen. Graag je kennis willen delen, maar ook van anderen willen leren staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom maken wij tijdens onze selectieprocedure gebruik van een assessment.

   logo-brauw-blackstone-westbroek


   Ben jij het beste voor ons?

   Een leuke vacature gevonden? Stuur je brief met motivatie en curriculum vitae via onze website. We hopen jou na de eerste selectie uit te nodigen voor een eerste gesprek. Lijkt het voor beide kanten wat en willen we dus verder, dan vragen wij aan jou om deel te nemen aan een assessment.

   In het eerste gedeelte worden jou allerlei vragen gesteld. Jouw antwoorden geven een goede weergave van wie je bent, wat jou enthousiast maakt en wat niet en wat jouw prettigste manier van werken is en wat niet. Het volgende gedeelte bevat weer allemaal vragen, maar ook een paar kleine tests.

   Fases


   Deze fase leert ons wat jouw vaardigheden zijn, op welk niveau jij presteert, welke punten voor verbetering vatbaar zijn en wat jouw ambities zijn en of ze haalbaar zijn.

   Binnen ons bedrijf wordt er veel van jou verwacht. Je geeft je 100% voor onze cliënt en schroomt niet om daar advies van collega’s voor in te winnen. Laat maar zien hoe je dat doet in de volgende fase van het assessment door een voorbeeldcase te behandelen. Van het begin tot het eind bekijken we jouw functioneren. Het gaat dus van een rollenspel tot de verwoording van het advies naar de cliënt.


   Zijn wij het beste voor elkaar

   Na interne evaluatie van de resultaten uit het assessment maken wij een laatste afspraak met jou. Zijn wij er samen van overtuigd dat wij het beste uit elkaar halen, dan komt er een arbeidsovereenkomst. De resultaten van jouw assessment zal bij toekomstige doorgroeikansen telkens uit jouw dossier gehaald worden en dus als leidraad voor jouw carrièreontwikkelingen dienen.

   afbeelding-carriere


   Zijn we beter voor een ander?

   Wij vernietigen jouw dossier zodra ergens in de procedure blijkt dat we niet met elkaar verder gaan. Jij krijgt wel een exemplaar. Hiermee kan jij jouw sollicitatieactiviteiten in de toekomst een boost geven.

   De Brauw Blackstone Westbroek maakt gebruik van Menea assessment.

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in De Brauw Blackstone Westbroek assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen