Het Exact assessment laat bedrijven zien wat ze willen. Met kantoren in 12 landen en klanten over de hele wereld, zijn wij marktleider in financiële en bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote bedrijven en accountants. We bieden verschillende gebruikersvriendelijke softwarepakketten aan die qua output aansluiten op de wensen van onze klanten.

Inhoudsopgave


  • Het Exact assessment geeft duidelijke analyses
  • Analyseer jij?
  • Analyseren wij samen?
  • gBlijkt het anders uit analyse?  • Het Exact assessment geeft duidelijke analyses

   De output van onze software geeft onze eindklant de mogelijkheid goed gefundeerde beslissingen op de korte en de lange termijn te nemen. Ook heeft onze klant een continu inzicht in de actuele financiële situatie, voorraden en besparingsmogelijkheden door stilstand te voorkomen.

   Wij hebben ook graag inzicht in de mogelijkheden van onze medewerkers. Iedere medewerker is voor ons onmisbaar in ons proces van dienstverlening aan onze klanten. Goede medewerkers hebben wij ons volop doorgroeimogelijkheden. Het is dan ook essentieel voor ons dat wij de juiste medewerkers aantrekken. Hierom maken wij tijdens onze selectieprocedures gebruik van een assessment.

   logo-exact


   Analyseer jij?

   We krijgen een eerste indruk van jou op basis van jouw motivatiebrief en curriculum vitae. We selecteren de beste kandidaten hieruit en nodigen die dan uit voor een gesprek. We bespreken de functie-inhoud en jij krijgt de mogelijkheid om ons meer over jezelf vertellen. Als we allebei verder willen, nodigen wij jou uit voor een assessment.

   Het assessment dat je gaat doen, is aangepast aan de functie waarop jij gesolliciteerd hebt. Je krijgt vragen met als doel objectief vast te stellen wat jouw persoonlijkheid is, wat jou drijfveer is en onder welke werkomstandigheden jij het beste functioneert. Vervolgens krijg je meer vragen en een aantal tests waaruit gaat blijken in welke werkzaamheden jij goed en minder goed bent en welke ontwikkelingsmogelijkheden jij nog hebt. Als de beoordeling over jouw geschiktheid voor een specifieke functie dat vereist, krijg je ook nog rollenspellen of andere vormen van het naspelen van praktijksituaties voorgeschoteld.


   Analyseren wij samen?

   Na jouw goedkeuring wordt de uitslag van het assessment naar ons gezonden en door ons beoordeeld. Wij bespreken vervolgens met jou of je aangenomen bent voor de functie waarop je gesolliciteerd hebt. Als deze functie niet geschikt is voor jou, maar een andere openstaande vacature wel, dan gaan we, met jouw goedkeuring, verder in het sollicitatieproces voor die andere vacature.

   Alle personeelsdossiers, en dus ook jouw toekomstige, bevatten de resultaten van het assessment. Wij raadplegen altijd het dossier om ook op jouw doorgroeimogelijkheden in de toekomst een goed gefundeerde visie te kunnen hebben. Het geeft ons onder andere duidelijke informatie over de bijscholing die je nodig hebt om de volgende stap in jouw carrière bij ons te maken.

   afbeelding-goedkeuring


   Blijkt het anders uit analyse?

   Is de functie ongeschikt voor jou en is er ook geen andere geschikte vacature, dan kunnen wij jouw gegevens bewaren en contact opnemen bij een toekomstige geschikte vacature. Pas jij niet bij ons bedrijf of wil je niet meer bij ons werken, dan vernietigen wij jouw dossier. In alle gevallen heb jij ook een exemplaar van de uitslag van het assessment. Je kunt deze gebruiken bij het goed analyseren en daarmee vergroten van jouw kansen op de arbeidsmarkt.

   Exact maakt gebruik van Vidacto assessment.

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Exact assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen