Groot dankzij het EY (Ernst & Young) assessment. Wij zijn de grootste financiële dienstverlener in Nederland op het gebied van accountancy, belastingadvies en bedrijfsadvies. Samen met andere lokale lidfirma’s vormen wij een internationaal samenwerkingsverband, bekend als EY Global Limited.

Inhoudsopgave


  • Dankzij het EY (Ernst & Young) assessment stellen wij de beste vragen
  • Stel jij de beste vraag?
  • Stellen wij samen de beste vragen?
  • Gaan we geen vragen meer stellen?  • Dankzij het EY (Ernst & Young) assessment stellen wij de beste vragen

   Door de beste vragen te stellen aan onze klanten, krijgen we goede inzichten in de beste mogelijkheden voor onze relaties. We adviseren onze relaties op vrijwel alle gebieden. Hebben we zelf de kennis niet in huis, dan schromen wij niet om één van onze partners daarvoor te benaderen.

   De juiste vragen stellen levert ons niet alleen het gewenste resultaat voor onze relaties op. Wij stellen continu de juiste vragen bij onze medewerkers, zodat wij een goede inschatting kunnen maken of er wensen en mogelijkheden zijn die ons bedrijf nog beter laten functioneren. Bij potentiële nieuwe werknemers stellen wij de juiste vragen met behulp van een assessment.

   logo-ernst-young


   Stel jij de beste vraag?

   Je komt bij ons binnen door een profiel aan te maken in onze database. Vervolgens klik je op de vacature en kom je binnen bij onze recruiter. De recruiter belt je om te horen wie je bent, waarom jij bij ons wilt werken, wat voor werk je tot nu toe gedaan hebt. Op basis hiervan wordt gekeken of we met jou doorgaan. Doen we dat, dan wordt je gevraagd een assessment te doen.

   Voor jouw sollicitatie voor bepaalde functiegroepen kan jij volstaan met een online-assessment. Je gaat op een plek van jouw voorkeur achter de computer zitten en beantwoord online vragen en doet een aantal tests. Op basis van de juiste vragen en de juiste tests krijgen wij inzicht in jouw persoonlijkheid en of je op basis van jouw capaciteiten geschikt bent voor de functie. Ook krijgen we inzicht in jouw sterke en minder sterke punten en jouw groeimogelijkheden.

   Voor andere functiegroepen word uitgenodigd om een assessment op locatie te doen. Natuurlijk wordt ook hier inzicht verkregen in jouw persoonlijkheid, jouw capaciteiten en jouw sterke en minder sterke punten aan de hand van vragenlijsten en tests. Dit assessment is uitgebreider doordat er ook een interview met een psycholoog is en er praktijksituaties nagespeeld worden in rollenspellen of andere praktijksituaties nagebootst worden.


   Stellen wij samen de beste vragen?

   Uit het assessment volgt een rapport op basis waarvan wij beslissen of wij verder in gesprek gaan met jou. Er volgen dan nog een aantal gesprekken en uiteindelijk krijg je een aanbod. Het rapport blijft altijd in jouw dossier. Wij zullen het rapport altijd raadplegen om te zien welke cursussen jij nodig hebt om een uitdagende doorgroeimogelijkheid voor jezelf te creëren.

   afbeelding-vragen-stellen


   Gaan we geen vragen meer stellen?

   Geeft het assessment aan dat jij niet geschikt bent voor deze functie, dan vernietigen wij jouw dossier. Je kunt het rapport gebruiken om inzicht te krijgen in welke vacatures bij andere bedrijven jou een grote kans van slagen geven. Je kunt het in ieder geval gebruiken bij het geven van juiste antwoorden op de vragen die jou gesteld worden.

   EY (Ernst & Young) maakt gebruik van LTP assessment

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in EY (Ernst & Young) assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen