Samen sterker door het Feadship assessment. Wij zijn een samenwerkingsverband tussen Royal Van Lent Shipyard, De Vries Group en De Voogt Naval Architects. De Voogt Naval Architecs maakt de ontwerpen en als scheepswerven verzorgen Royal Van Lent Shipyard en De Vries Group de productie van onze superjachten.

Inhoudsopgave


  • Het Feadship assessment vaart met ons mee
  • Welke eisen kunnen wij aan jou stellen?
  • Welke eisen kan jij aan ons stellen?
  • Komen we er niet uit?  • Het Feadship assessment vaart met ons mee

   Groot voordeel van ons samenwerkingsverband is dat wij alle expertise, van de eerste gedachte aan een jacht tot de uiteindelijke oplevering ervan, gewoon in huis hebben. Dit biedt ons en onze cliënten unieke kansen op het gebied van ontwikkeling van style en technieken.

   Wij stellen de hoogst mogelijke eisen aan onze producten. Dit kunnen wij alleen doen als wij een team van medewerkers hebben die deze eisen waar kunnen maken. Wij bieden onze medewerkers alle mogelijkheden om dit topniveau te bereiken. Dit is een van de redenen waarom wij een assessment gebruiken bij iedere sollicitatieprocedure.

   logo-feadship


   Welke eisen kunnen wij aan jou stellen?

   Je solliciteert met een motivatiebrief en curriculum vitae bij ons. Wij nodigen de beste kandidaten dan uit voor een eerste gesprek. We maken kennis en bespreken wat we van jou verwachten binnen ons bedrijf en in de functie waar je op gesolliciteerd hebt en wat jij van ons kunt verwachten. Liggen onze verwachtingen in dezelfde lijn als die van jou, dan nodigen wij jou uit om deel te nemen aan een assessment.

   Doel van het assessment van onze kant is te achterhalen wie jij bent, of jij binnen organisatie past, of jij de vereiste capaciteiten hebt, of jij een geschikte kandidaat bent voor de functie waarop jij gesolliciteerd hebt en wat jouw groeimogelijkheden zijn. Dit gaan wij ontdekken door jou tijdens het assessment allemaal vragen te stellen en een paar korte tests te laten doen. Soms zijn aanvullende praktijkopdrachten nodig om jouw capaciteiten voor een specifieke functie te beoordelen. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een rollenspel.


   Welke eisen kan jij aan ons stellen?

   Het assessment geeft in de vorm van een verslag concreet antwoord op de vragen die wij bij aanvang hadden. Heb je het assessment met goed gevolg afgerond, dan bespreken wij met jou de indiensttreding. Het verslag vaart als begeleidende jacht mee door jouw carrière bij ons. Bij iedere geplande of ongeplande wijziging in jouw werkzaamheden zullen wij teruggrijpen op de capaciteiten die jij hebt laten zien in het assessment. Beschik jij nog niet over de vereiste capaciteiten, dan geeft het verslag ons een goed beeld van welke opleidingen jij daarvoor moet gaan volgen.

   afbeelding-eisen-stellen


   Komen we er niet uit?

   Kom jij niet met goed gevolg door het assessment heen, dan vernietigen wij jouw dossier. Zelf heb je een goed overzicht van jouw capaciteiten en groeimogelijkheden. Handig voor als jij bijvoorbeeld een bijscholingscursus wilt gaan doen. Wil je niet bijscholen, maar wel een andere baan, dan kan het rapport jou helpen gerichter te solliciteren. Je weet nu waar je objectief goed in bent, dus je kunt de gevraagde capaciteiten wegstrepen in vacatures. Desgewenst kan je jouw curriculum vitae vernieuwen met de conclusies uit het rapport en zo jouw eigen koers gaan varen.

   Feadship maakt gebruik van Time to Grow assessment

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Feadship assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen