Het Ford assessment zorgt voor beschikbaarheid in Nederland. Wij zijn de importeur van alle Ford producten in Nederland. Van een uniek onderdeel tot een complete auto, klaar om afgeleverd te worden. Ook mogen wij, via Ford Credit, leningen verstrekken aan consumenten om de auto te financieren.

Inhoudsopgave


  • Met het Ford assessment ontwikkelen we door
  • Ontwikkel jij mee?
  • Ontwikkelen wij samen?
  • Ontwikkelen wij los van elkaar?  • Met het Ford assessment ontwikkelen we door

   Als importeur zorgen wij dat onze distributeurs in Nederland de juiste voorraad hebben om de eindklanten te bedienen. Wij gaan hierin verder, door ook een ondersteunende functie te bieden in de vorm van kredietverlening aan de particuliere eindklanten zodat ze daarmee een auto aan kunnen schaffen.

   Ons kantoor heeft relatief weinig werknemers. Het geeft ons de mogelijkheid om de mens in de individuele werknemer te zien en goed ontwikkelingsmogelijkheden te signaleren en te stimuleren. Dit proces begint bij ons al tijdens de sollicitatieprocedure, doordat een assessment een vast onderdeel van deze procedure vormt.

   logo-ford


   Ontwikkel jij mee?

   Als je bij ons wilt werken, bekijken wij jouw motivatiebrief met curriculum vitae graag. Ben je een geschikte kandidaat, dan gaan we met je in gesprek. De eerste slag is een daalder waard, dus overtuig ons ervan dat wij elkaar een kans moeten geven. Lukt dat, dan vragen wij jou om deel te nemen aan een assessment.

   Tijdens het assessment vul je een vragenlijst in en doe je een aantal tests. Hiermee geef jij ons een goede indruk van jouw persoonlijkheid, jouw drive, wat jouw ideale werksituatie is en wat niet en wat jouw vaardigheden en competenties zijn. Ook meten we of er mogelijkheden tot verdere ontwikkeling bij jou zijn en of jij dat zelf ook wilt. Voor sommige functies zal jouw nog aanvullend getest moeten worden of jij geschikt bent voor alle aspecten van de functie waarop jij gesolliciteerd hebt. Dit kan aan de hand van rollenspellen of een voorbeeldsituatie waarbij jij alles uit de kast haalt om deze in goede banen te leiden.


   Ontwikkelen wij samen?

   Op basis van jouw eerste indruk en de analyses van jouw prestaties tijdens het assessment maken wij een beslissing over het al dan niet doorgaan met jou. We onderbouwen onze keuze in een persoonlijk gesprek. Als we met elkaar doorgaan, kunnen we op dat moment de wettelijke perikelen afkaarten en het contract tekenen. De analyses van het assessment blijven gedurende jouw carrière als een ontwikkeldocument in jouw dossier. Wanneer jij wilt gaan veranderen van functie of wij een mogelijkheid voor verandering voor jou zien, kunnen we aan de hand van de analyse zien wat jij nog aan cursussen nodig hebt om die wens werkelijkheid te laten worden.

   afbeelding-veranderen


   Ontwikkelen wij los van elkaar?

   Geven de analyses van het assessment aan dat jij niet geschikt bent voor de functie, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij hebt een unieke analyse van jezelf in handen, waarmee jij aan de slag kunt met jouw activiteiten op sollicitatiegebied. Zet je jezelf beter in de markt door een gerichte opleiding te volgen en jouw verbeterpunten weg te poetsen? Gebruik je jouw sterke punten om juist op die vacature waarbij jij aan alle eisen voldoet te solliciteren? Hoe dan ook, jij ontwikkelt jezelf door in een nieuwe baan te beginnen.

   Ford maakt gebruik van TalentQ assessment

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Ford assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen