Door het FrieslandCampina assessment gaan we de hele wereld over. Wij behoren tot de grootste zuivelbedrijven van de wereld. Zuivelcoöperatie FrieslandCampina U.A. heeft ons volledig in handen. Vele melkveehouders in Nederland, België en Duitsland zijn lid van deze coöperatie.

Inhoudsopgave


  • Het FrieslandCampina assessment heeft het hele proces in handen
  • Wat haal jij uit jezelf?
  • Halen wij het beste uit elkaar?
  • Halen wij niets uit elkaar?  • Het FrieslandCampina assessment heeft het hele proces in handen

   Doordat wij behoren tot een coöperatie kunnen wij meedenken met het gehele proces van produceren van melkproducten. Dat begint al met wat de koeien te eten krijgen en eindigt met de distributie van onze eindproducten naar de verkooppunten. In de tussenliggende periode blijft het bij ons niet bij het produceren van de eindproducten, maar doen we ook veel onderzoek naar nieuwe producten en verbetering van bestaande producten in onze laboratoria.

   Zoals wij hebben bewezen dat we meer uit melk kunnen halen, zo hebben we ook bewezen dat we meer uit onze medewerkers kunnen halen. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers. Alleen door en met onze medewerkers kunnen wij aan de top van de wereld blijven presteren. Bij aanvang van het dienstverband doen wij al onderzoek naar de mogelijkheden om meer uit onze medewerkers te halen door middel van een assessment.

   logo-frieslandcampina


   Wat haal jij uit jezelf?

   Je solliciteert op onze site op een leuke vacature door een motivatie met curriculum vitae achter te laten. Uit alle reactie kiezen wij de meest interessante en die kandidaten nodigen wij uit op kantoor. We gaan elkaar beter leren kennen en wisselen onze verwachtingen uit. De beste kandidaten vragen wij om verder te gaan in de vorm van het doen van een assessment.

   Jouw assessment begint met een vragenlijst. Je geeft antwoord op de vragen en laat ons daardoor weten wat jouw persoonlijkheid is, wat maakt dat jij je 100% gaat geven en onder welke omstandigheden jij het beste functioneert. Vervolgens beantwoord je nog een aantal vragen en doe je een paar kleine testen. Deze fase leert ons wat jouw vaardigheden en competenties zijn en hoe wij nog meer uit jou kunnen halen door deze te verbeteren.

   Voor de meeste sollicitanten is hiermee het assessment afgerond. Voor sommige functies hebben we het nodig jou in actie te zien om goed te kunnen beoordelen of jij het voor ons bent. Je krijgt een case voorgelegd die jij op gaat lossen. Je haalt hierbij alles uit jezelf zodat we jouw vaardigheden kunnen zien. Ook kan een rollenspel tot de procedure behoren.


   Halen wij het beste uit elkaar?

   Op basis van het rapport van het assessment kunnen we een goede beslissing nemen of we met elkaar verder kunnen gaan. Gaan we verder in de functie waarop jij gesolliciteerd hebt, dan kunnen we aan het voorwaardengesprek met jou beginnen. Wij zullen bij alle carrièremogelijkheden voor jou teruggrijpen op het rapport. Dat geeft ons immers de juiste weergave van jouw mogelijkheden.

   afbeelding-beslissing


   Halen wij niets uit elkaar?

   Zien we jou (nog) niet in jouw geambieerde functie zitten, dan kunnen we met jouw toestemming verder kijken naar een andere vacature binnen ons bedrijf. Wil je dit niet of blijk jij niet binnen ons bedrijf te passen, dan vernietigen wij jou dossier. Jij kunt het rapport gebruiken om aan een andere werkgever te laten zien wat er uit jou te halen is.

   FrieslandCampina maakt gebruik van HRorganizer assessment

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in FrieslandCampina assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen