Door het Hyatt International Assessment kan je relaxen. In onze 5 sterren hotels kunnen onze gasten bijkomen van een drukke dag werken. Onze hotels bieden hiervoor vele mogelijkheden: lekker eten in het restaurant, een spel biljart spelen, in de natuurrijke lobby een boek lezen of op een ruime, knus ingerichte kamer even de dag overdenken. Sporten kan bij ons de hele dag en nacht door.

Inhoudsopgave


  • Het Hyatt International Assessment maakt het bijzondere mogelijk
  • Maak jij het bijzondere mogelijk?
  • Maken wij het samen bijzonder?
  • Niet bijzonder genoeg?  • Het Hyatt International Assessment maakt het bijzondere mogelijk

   Het begon allemaal in 1954 toen ons eerste hotel haar deuren opende. Het was een motel vlakbij het vliegveld van Los Angelos. De weg vanaf dat moment heeft ons gebracht waar we nu zijn: een onderneming met veel luxe hotels, resorts en vakantiehuizen over de hele wereld. We bezitten 777 locaties in 56 landen.

   Wij zouden niet zijn waar we nu zijn zonder onze medewerkers. Iedere medewerker is bij ons welkom, ongeacht achtergrond of overtuiging. Juist deze diversiteit geeft ons de kracht om onze gasten een bijzonder verblijf te geven. Wij willen investeren in onze medewerkers zodat ook zij zich bijzonder bij ons voelen. Wij

   logo-hyatt-international


   Maak jij het bijzondere mogelijk?

   Vind je een interessante vacature op onze site, dan willen wij graag jouw ‘waarom dan’ lezen. Natuurlijk zijn wij ook geïnteresseerd in jouw werkervaring, maar we willen vooral weten wie jij bent. We bekijken jouw ‘waarom dan’ en kijken of jij daarmee binnen onze familie past. Lijkt dit het geval, dan praten we graag met jou verder. Als dit gesprek voor beide kanten een goed gevoel oplevert, dan vragen wij jou deel te nemen aan een assessment.

   Jouw assessment bestaat uit het online beantwoorden van allerlei vragen en testen. Dit laat van alles zien over jouw persoonlijkheid en waar je voor staat. Ook komen jouw drijfveren, vaardigheden, capaciteiten en toekomstdromen aan het licht. Zoals iedereen heb jij ook sterke en zwakke punten. We willen graag weten welke dat zijn. Voor sommige functies willen we zien hoe jij concrete oplossingen bedenkt voor onmogelijke vraagstukken en hoe jij jouw oplossingen verkoopt aan het fictieve management.


   Maken wij het samen bijzonder?

   Op basis van jouw assessment hebben wij genoeg gegevens verzameld om te bekijken of jij binnen onze familie past. Is dat zo, dan maken we het samen bijzonder. We bekijken of jij het ook in de functie waarop jij gesolliciteerd bijzonder kunt maken en bieden jou een contract aan. Kan je beter in een andere functie beginnen, dan bespreken wij dat met elkaar. Tijdens het assessment hebben wij ook jouw toekomstdromen ontdekt. We bekijken samen hoe we deze dromen in de toekomst waar kunnen maken en wat jij daarvoor nog nodig hebt.

   afbeelding-droom-toekomst


   Niet bijzonder genoeg?

   Pas jij volgens de uitslag van het assessment niet binnen onze familie, dan kunnen we niet verder gaan en vernietigen wij jouw persoonlijke informatie. Jij kunt de uitslag van het assessment in jouw sollicitatie-activiteiten integreren en met behulp van jouw vernieuwde curriculum vitae jouw bijzondere baan elders vinden.

   Hyatt International maakt gebruik van Cubiks assessment

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Hyatt International Assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen