Het IJssellland Ziekenhuis assessment is er voor u. Dat is waar onze hele organisatie zich sinds haar oorsprong in 1991 voor inzet: er voor onze patiënten te zijn. Met 190 vrijwilligers, 151 medisch specialisten en 1780 medewerkers geven we iedere dag 100% om omze patiënten opperbest te verzorgen.

Inhoudsopgave


  • Het IJsselland Ziekenhuis assessment specialiseert
  • Specialiseer jij mee?
  • Specialiseren wij samen?
  • Specialiseren wij apart?  • Het IJsselland Ziekenhuis assessment specialiseert

   Wij hebben als specialisme de maag-, darm- en leverzorg. Patiënten van buiten onze regio komen speciaal naar ons ziekenhuis voor deze zorg. De zorg voor moeder en kind en de zorg voor kwetsbare ouderen heeft een bijzonder plekje in ons hart. Hiernaast geven wij nog op vele andere gebieden medisch specialistische zorg.

   Er voor de patiënten zijn en opperbeste zorg bieden, daar zetten wij ons allemaal voor in. Op onze beurt zetten wij ons in voor opperbeste zorg voor onze medewerkers. We stimuleren jouw persoonlijke of vaktechnische groei en helpen jou daar ook bij. We doen alles om jou prettig te laten werken. Om dit vanaf het begin af aan goed te kunnen doen, maken wij tijdens de sollicitatieprocedure gebruik van een assessment.

   logo-ijsselland


   Specialiseer jij mee?

   Je kunt bij ons online solliciteren door jouw motivatiebrief met curriculum vitae te zenden. Een eerste selectie doen wij op basis van deze reacties. De meest geschikte kandidaten nodigen wij om te bekijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Als dit zo is, vragen wij jou om deel te nemen aan een assessment.

   Jouw assessment bestaat uit het online invullen van vragen en het doen van testen. Wij krijgen hiervan een verslag waarin gefundeerde uitspraken over jouw persoonlijkheid, innerlijke motivatie en werkwijze worden gedaan. Ook horen we wat jouw ambities, vaardigheden en competenties zijn. Sterk ontwikkelde en nog beter te ontwikkelen punten van jou als persoon worden ook benoemd. Tot slot worden ook uitspraken gedaan over jouw geschiktheid voor ons bedrijf. Voor sommige functies zijn bepaalde vaardigheden een absolute vereiste. Of jij die hebt, kan het assessmentbureau testen aan de hand van rollenspellen.


   Specialiseren wij samen?

   Op basis van de bevindingen van het assessment kunnen wij een goede beslissing nemen over het al dan niet verder gaan met jou. Willen wij allebei verder, dan handelen we zaken als het arbeidscontract af en kunnen we er samen voor onze patiënten zijn. Willen we wel verder met jou, maar niet in de door jou gewenste functie, dan bekijken we samen andere vacatures waarvoor jij wel in aanmerking komt en kunnen we jouw arbeidscontract alsnog ondertekenen. Met jouw goedkeuring bewaren wij de uitspraken van het assessmentbureau in jouw dossier. Wij stimuleren jouw groei op persoonlijk en vakkundig gebied en helpen jou ook bij het vinden van een juiste manier van groeien. Hiervoor kunnen we ook het assessment raadplegen.

   afbeelding-goedkeuringgg


   Specialiseren wij apart?

   Geven de bevindingen van het assessment aan dat wij beter niet verder kunnen gaan, dan vernietigen wij jouw gegevens. Dit zijn wij verplicht op grond van onze privacyverklaring. Jij kunt aan de slag met de bevindingen en jouw sollicitatie-activiteiten richten op functies waarvoor jij op grond van het profiel de ideale kandidaat bent. Je hebt immers een professioneel opgesteld verslag waaruit blijkt waar jij specialist in bent.

   IJsselland Ziekenhuis maakt gebruik  van Menea assessment.

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in IJsselland Ziekenhuis assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen