Het Koninklijke TenCate NV assessment bestaat al eeuwen. Onze wortels liggen in de zeventiende eeuw in de vorm van een handels- en handwerkbedrijf. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een in een vijftal divisies verdeeld bedrijf met vestigingen over de hele wereld. Iedere individuele divisie heeft zijn eigen bedrijfsstrategie en werkwijze.

Inhoudsopgave
    • Het Koninklijke TenCate NV assessment werkt voor alle divisies
    • Werk jij voor de divisies?
    • Werken wij samen?
    • Werken we niet samen?
    • Het Koninklijke TenCate NV assessment werkt voor alle divisies     Wij, de holding van de Koninklijke TenCate, hebben onze divisies als enige klanten. Zo behoren onder andere de financiën en fiscale en juridische ondersteuning van alle divisies tot onze werkzaamheden. De eindklant wordt bediend door onze divisies en dat doen zij ieder op een eigen manier.

     Om onze dagelijkse werkzaamheden op de best mogelijke manier te kunnen doen, kunnen wij rekenen op onze medewerkers. Onze medewerkers beschikken immers over de juiste vakkennis. Op onze beurt maken wij gebruik van de vakkennis van een assessmentbureau. Wij doen dit door een assessment als standaard onderdeel van onze selectieprocedures aan te merken.

     Het logo van TenCate

     Werk jij voor de divisies?     Je kunt bij ons binnenkomen, door jouw motivatiebrief en curriculum vitae achter te laten op onze site bij een specifieke vacature. Wij selecteren eerst zelf en gaan met de beste kandidaten in gesprek. Blijk jij inderdaad een geschikte kandidaat te zijn, dan vragen wij jou om deel te nemen aan een assessment.

     Het assessment filtert door allerlei vragen en korte testen alles wat we van jou willen weten. De nadruk hierbij ligt op informatie over jouw persoonlijkheid, jouw motivatie, jouw vakkennis, jouw vaardigheden en jouw competenties. Ook bekijken we wat jij nodig hebt om op zakelijk gebied verder te kunnen komen en wat jouw wil daarin is. Voor een aantal functies vragen wij jou mee te doen aan praktijksimulaties om inzicht te krijgen hoe jij werkt en of je goed in een team functioneert.

     Werken wij samen?     Dankzij het assessment hebben we goed voor ogen wat we van jou kunnen verwachten en of dat ook binnen ons bedrijf en binnen de functie waarop jij gesolliciteerd hebt, past. Willen we samen verder, dan bespreken we of dat binnen die functie kan of dat een andere functie wellicht beter bij jou past. Past een andere functie beter, maar is die functie op dit moment al vervuld, dan bewaren wij in overleg met jou jouw gegevens voor een toekomstige vacature. Zodra de arbeidsovereenkomst een feit is, zullen wij de uitslagen van het assessment in jouw dossier bewaren. Bij toekomstige functiewijzigingen kunnen wij hierin bijvoorbeeld goed nagaan welke vaardigheden jij daarvoor nog bij moet leren.

     Teamwork

     Werken we niet samen?     Laat de uitslag van het assessment zien dat we beter niet verder kunnen gaan met elkaar, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij hebt een objectief opgesteld document op basis waarvan jij aan de slag kunt tijdens jouw sollicitaties. Bij uitstek heb jij nu voor ogen binnen welke functies jij perfect aan de slag kunt. Wil je je ambities al verwezenlijken, dan kan je gerichte cursussen doen om de vaardigheden hiervoor optimaal te ontwikkelen. Kortom: je kunt met het assessment aan het werk.

     Koninklijke TenCate NV maakt gebruik van PiCompany assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Koninklijke TenCate NV assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen