Het KPN assessment verbindt. Sinds 1881, toen het eerste telefoongesprek via ons netwerk plaatsvond, tot aan vandaag hebben wij ons dienstenpakket aanzienlijk uitgebreid. De huidige tijd stelt hoge eisen aan de verbindingen die wij tot stand brengen. Dit is natuurlijk niet meer alleen op het gebied van vaste en mobiele telefonie, maar ook op het gebied van internet en televisie.

Inhoudsopgave
    • Het KPN assessment heeft voor ieder wat wils
    • Welk potentieel heb jij?
    • Kunnen wij jouw potentieel optimaal benutten?
    • Benut jij jouw potentieel ergens anders?
    • Het KPN assessment heeft voor ieder wat wils     Wij bieden onze diensten aan zowel particuliere als zakelijke cliënten aan. Naast betrouwbaarheid van de diensten, speelt ook de persoonlijke voorkeur van onze cliënten een belangrijke rol in onze dienstverlening. Om aan de wensen van iedere individuele cliënt te voldoen, hebben wij diverse merken, met ieder hun eigen speerpunten, in het leven geroepen.

     Om aan de individuele wensen van onze cliënten te kunnen voldoen, hebben wij medewerkers nodig die op de juiste plaats binnen onze organisatie zitten. Alleen door het potentieel van onze medewerkers optimaal te benutten, kunnen wij onze cliënten goed bedienen. Ook onze medewerkers hebben hierdoor optimaal nut van hun potentieel. Om dit proces continu goed te begeleiden en te bewaken, maken wij gebruik van een assessment tijdens de sollicitatieprocedures.

     Logo van KPN

     Welk potentieel heb jij?     Om één van de 13.000 KPN’ers te worden, solliciteer je online op een voor jou geschikte vacature door een motivatiebrief met curriculum vitae achter te laten. Zien wij een KPN’er in jou, dan gaan we met jou in gesprek. Willen we samen verder, dan vragen wij jou om deel te nemen aan een assessment.

     De onderdelen van het assessment hangen sterk af van de functie waarop jij gesolliciteerd hebt. In ieder geval willen wij in de verslaglegging graag terugzien wat jouw persoonlijkheid is en wat jouw vaardigheden en competenties en jouw doorgroeimogelijkheden zijn. Zoals ieder mens, heb jij ook sterke punten en punten die voor verbetering vatbaar zijn. Wij weten graag welke dat zijn. Deze punten worden gemeten aan de hand van vragenlijsten, testen, gesprekken met een psycholoog en rollenspellen.

     Potentieel

     Kunnen wij jouw potentieel optimaal benutten?     In het verslag van het assessment lezen wij alle belangrijke punten op basis waarvan wij kunnen beoordelen of jij binnen onze organisatie en de door jou gewenste functie past. Is dit het geval, dan gaan we verder in gesprek. Ook als een andere functie wellicht beter past, bespreken wij dit met jou. Willen we samen verder, dan gebeurt dat in de vorm van een arbeidsovereenkomst. Is de voor jou geschikte functie op dit moment niet beschikbaar, dan archiveren wij jou gegevens om contact met jou op te nemen zodra er wel een geschikte functie is. Het verslag van het assessment kan in de toekomst in ieder geval ondersteuning geven bij de beslissingen over jou doorgroeien binnen onze organisatie.

     Benutten op z'n Engels geschreven

     Benut jij jouw potentieel ergens anders?     Besluiten we om niet verder met elkaar te gaan, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt, met behulp van het verslag van het assessment, jouw pad naar jouw toekomstdromen uitstippelen door de juiste opleidingen te volgen. Op kortere termijn heb jij een goed inzicht gekregen over binnen welk functieprofiel jouw potentieel wel volledig gebruikt kan worden.

     KPN maakt gebruik van LTP assessment 

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in KPN assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen