Het Kraft Heinz assessment laat het zich overal smaken. Sinds onze fusie begin 2015 handelen Kraft Foods en Heinz onder de naam the Kraft Heinz Company. Wij zijn een Amerikaans voedingsmiddelenbedrijf. Met meer dan 25 verschillende merken behoren wij tot de grote spelers binnen deze branche.

Inhoudsopgave
    • Het Kraft Heinz assessment vind je overal terug
    • Ben jij de beste medewerker?
    • Kunnen wij samen de beste merken en productieprocessen hebben?
    • Gaan we niet verder?
    • Het Kraft Heinz assessment vind je overal terug     Door onze velen merken, verspreid over locaties in 40 landen, produceren wij een grote diversiteit aan hoge kwaliteit en natuurlijk lekkere voedingsmiddelen die overal geserveerd kunnen worden. Dan bedoelen wij niet alleen in de bijna 200 landen waar wij onze producten verkopen, maar ook in en bij alle gelegenheden.

      

     Wij kunnen alleen aan deze hoge kwaliteits- en smaakeisen voldoen door de beste merken te voeren en de beste productieprocessen te hebben die aangestuurd worden door de beste medewerkers. Wij koesteren onze medewerkers en goed werk wordt bij ons goed beloond. Daarnaast bieden wij onze medewerkers opleidingen aan om de doorgroeimogelijkheden ze de kans te geven de doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf te benutten. Om de juiste keuze uit sollicitanten te maken, maken wij daarom gebruik van een assessment bij al onze sollicitatieprocedures.

     Logo van Kraft Heinz

     Ben jij de beste medewerker?     Als je bij ons solliciteert, gaan we er vanuit dat je bekeken hebt of wij als organisatie bij jou passen. Je kunt dit doen door de ‘Realistic Preview Test’ te doen. Alleen als wij bij jou passen, solliciteer je door jouw motivatiebrief en curriculum vitae achter te laten bij een vacature die jou leuk lijkt. Voordat we met elkaar in gesprek gaan, vragen wij jou om een online assessment te doen.

      

     Tijdens het assessment worden jouw vaardigheden op het gebied van teksten begrijpen en analyseren, rekenkundig inzicht en het werken met nieuwe informatie vastgesteld. Aan de hand van deze testen krijgen we ook inzicht in jouw sterke punten en welke punten je nog kunt verbeteren.

     Medewerker

     Kunnen wij samen de beste merken en productieprocessen hebben?     Nadat wij de uitslagen van jouw assessment intern hebben besproken en het voldoet aan onze eisen, krijg je minimaal vier gesprekken. We hebben je alleen nog maar op papier ontmoet, dus je spreekt onder andere met een recruiter, maar ook met de mogelijk toekomstige manager en met een directielid.

      

     Willen wij na deze gesprekken met jou verder en jij wilt dat ook, dan doen wij jou een aanbod. Wij bewaren de uitslag van jouw assessment altijd in jouw personeelsdossier. Zoals gezegd wordt goed werk door ons goed beloond. Kom je dus in aanmerking voor promotie, dan vormt de uitslag voor ons een begin om te bekijken welke mogelijkheden wij voor jou hebben. Een eventuele bijscholing behoort dan ook tot de mogelijkheden.

     Gaan we niet verder?     Als onderweg blijkt dat één van ons niet verder wil, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt de uitslag natuurlijk wel verwerken in jouw curriculum vitae of op basis van de uitslag jouw verbeterpunten aanpakken. Ook kan je op de arbeidsmarkt op zoek gaan naar een functie die uitstekend bij jou past en elders de beste medewerker worden.

     Kraft Heinz maakt gebruik van GEB/Gartner assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Kraft Heinz assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen