Het Ministerie van Economische Zaken assessment gaat voor duurzame welvaart. Ons ministerie gaat ervoor dat het economisch goed gaat in ons land, nu en in de toekomst. Economisch goed voor Nederland als land, onze bedrijven en alle Nederlanders. Wij doen dit samen met onze internationale collega’s.

Inhoudsopgave
    • Het Ministerie van Economische Zaken assessment gaat voor kansen
    • Ga jij voor economische vooruitgang?
    • Gaan we samen voor economische vooruitgang?
    • Gaan we zonder elkaar voor economische vooruitgang?
    • Het Ministerie van Economische Zaken assessment gaat voor kansen     De veranderende wereld en de internationale eisen die daarin gesteld worden, geven ons ministerie kansen om met onze open economie de bedrijven in Nederland te stimuleren een goede concurrentiepositie te krijgen en te behouden. Door internationale samenwerking proberen wij de economische toestand te laten groeien.

     Onze medewerkers zetten zich dus iedere dag opnieuw in voor economische vooruitgang in Nederland. Het betreft heel Nederland met veel verschillende kansen. Daarom werken wij veel in werkgroepen, bestaande uit medewerkers van verschillende specialismen. Om toch iedereen de juiste plek te geven, maken wij al tijdens onze selectieprocedures gebruik van een assessment.

     Logo van het Ministerie van Economische Zaken

     Ga jij voor economische vooruitgang?     Je kunt bij ons alleen online solliciteren, door jouw motivatiebrief met curriculum vitae te uploaden. Wij maken een eerste selectie en gaan een gesprek aan met de beste kandidaten. In dit gesprek heb jij ook uitgebreid de kans om vragen over ons of over de vacature te stellen. Soms wordt er nog een tweede gesprek gepland. Kom jij uit deze gesprekken als één van de besten uit de bus, dan vragen wij jou om een assessment te gaan doen.

     Uit de antwoorden op de vragen in het assessment leren wij jouw persoonlijkheid echt kennen. We zien of jouw persoonlijkheid bij onze teams en werkwijze past. Met nog meer vragen en testen geef jij ons inzicht in jouw vaardigheden, competenties en ambities. Door verdere analyse zien we of en hoe jouw ambities realiseerbaar zijn en wat jouw sterke en minder sterke punten zijn. Een gesprek met een psycholoog behoort ook tot de mogelijkheden. Tot slot zal je voor bepaalde functies deelnemen aan rollenspellen of andere praktijksimulaties. Op basis hiervan kunnen we goed inschatten wat jouw werkwijze is.

     Vooruitgang

     Gaan we samen voor economische vooruitgang?     Je bent als één van de besten uit de selectiegesprekken gekomen. Na het assessment weten we wie daaruit als beste nieuwe collega naar voren is gekomen. Ben jij dit, dan doen we jou een aanbod. Het assessment blijft voor ons beiden van belang. Wij stimuleren continue ontwikkeling bij onze medewerkers. De rapportage van het assessment geeft duidelijk jouw verbeterpunten aan en ook de vaardigheden en competenties die jij jezelf eigen moet maken om jouw ambities waar te maken. Wij zullen dus bij iedere ontwikkelingsactie de rapportage van het assessment raadplegen.

     Gaan we zonder elkaar voor economische vooruitgang?     Is een andere kandidaat meer geschikt, dan kunnen wij de rapportage aanwenden om samen naar jouw geschiktheid voor andere openstaande functies te kijken. Lukt dit niet, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt, gebaseerd op de rapportage, gerichter zoeken naar een functie waarbij jij zeker als één van de besten naar voren komt en zo voor economische vooruitgang voor jezelf zorgen.

     Ministerie van Economische Zaken maakt gebruik van LTP assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Ministerie van Economische Zaken assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen