Het Nyenrode Business University assessment is er voor leiders. Wij zijn in 1946 opgericht door vele bedrijven en tot op de dag van vandaag de enige particuliere universiteit van Nederland. Wij leiden leiders op, leiders die niet alleen aan de theoretische kant goed onderlegd zijn, maar ook aandacht hebben geschonken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Inhoudsopgave
    • Het Nyenrode Business University assessment gaat voor de top
    • Ga jij voor de top?
    • Gaan we samen voor de top?
    • Wordt het niet de top?
    • Het Nyenrode Business University assessment gaat voor de top     Als universiteit willen we goede leiders, die zelf middenin het leven staan en zich daar bewust van zijn, opleiden. Door onze goede samenwerkingsverbanden met internationale partners, zijn er bijvoorbeeld ook uitwisselingsprojecten mogelijk. Wij bieden opleidingen aan voor full time studenten, maar ook voor studenten die naast hun bestaande baan zichzelf verder willen ontwikkelen.

     Wij zijn een kleine universiteit met veel aandacht voor de individuele student. Ook onze medewerkers kunnen op individuele aandacht rekenen, alleen al in de vorm van de vele (persoonlijke) ontwikkelingsmogelijkheden die wij stimuleren. Om ons van de beste medewerkers te verzekeren, maken wij gebruik van een assessment tijdens onze sollicitatieprocedures.

     Logo van de Nyenrode Business Unitversiteit

     Ga jij voor de top?     Solliciteren gaat bij ons online, door jouw motivatiebrief met curriculum vitae bij de vacature die jou wat lijkt achter te laten. Wij bekijken welke meerwaarde jij voor ons kan hebben en vinden we die meerwaarde, dan gaan we met jou in gesprek. Het kennismakingsgesprek geeft ons beiden de kans vragen te stellen en een eerste indruk achter te laten. Willen wij samen voor de top gaan, dan ga je eerst een assessment doen.

     In het assessment zit een persoonlijkheidstest om te kijken of jij hebt wat wij in onze medewerkers zoeken. Daarnaast ga jij testen doen die bekijken wat jouw tekstuele en rekenkundige denkvermogen is. Ook jouw manier van verbanden leggen ontdekken wij graag. Tot slot ga je in gesprek met een psycholoog. Hiernaast willen we voor sommige functies ook meemaken hoe jij werkt. Dat doen we door jou te observeren in een fictieve praktijksituatie.

     Top van een berg

     Gaan we samen voor de top?     Na het assessment weten we alles wat we nodig hebben om een gefundeerde beslissing te maken over jouw mogelijkheden binnen ons bedrijf. Na intern overleg laten we jou weten hoe wij erin staan en horen dan ook graag hoe jij erin staat. Willen we samen verder, dan bespreken we de voorwaarden en kan je beginnen.

     Persoonlijke ontwikkeling stimuleren wij voor al onze medewerkers. De uitslag van het assessment zal in die ontwikkeling een bepalende functie gaan spelen. We weten uit het verslag immers welke punten voor verbetering vatbaar zijn en welke vaardigheden of competenties jij nog nader moet belichten voordat je naar een andere functie door kunt groeien.

     Wordt het niet de top?     Besluiten we om niet met elkaar in zee te gaan, dan verbranden we de schepen achter ons door jouw dossier te vernietigen. Jij kunt zelf wel jouw persoonlijke ontwikkeling gaan stimuleren door die punten die het assessment heeft aangegeven aan te pakken. Ook kan je aan de slag in een functie die past bij jouw vaardigheden en competenties en zo jouw top bereiken.

     Nyenrode Business University maakt gebruik van LTP assessment. 

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.      

Artikelen in Nyenrode Business University assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen