Het Ordina assessment koopt zich vrij. Wij zijn gestart in 1973 als dochter van een Frans bedrijf. Vanaf 1985 hebben wij ons vrij gekocht en door een aantal strategische aan- en verkopen zijn we geworden wie we nu zijn: de grootste, onafhankelijke IT-dienstverlener van de Benelux met ruim 2600 medewerkers.

Inhoudsopgave
    • Het Ordina assessment verzorgt de digitale toekomst
    • Ben jij de specialist?
    • Ben jij de specialist die we zoeken?
    • Gaan we voor een andere specialist?
    • Het Ordina assessment verzorgt de digitale toekomst     Wij lossen de digitale uitdagingen waarmee onze relaties te kampen hebben, op. Een oplossing die nu, maar zeer zeker ook voor in de toekomst de grootst mogelijke boost aan de bedrijfsprocessen van de opdrachtgever geeft. Onze oplossingen zijn uniek omdat wij beschikken over de nodige vakkennis, kennis van de lokale markt én kennis over onze opdrachtgever en de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgever.

     Beleidsmatig kunnen wij van alles beslissen, maar het zijn toch echt onze deskundige medewerkers die ons visitekaartje naar onze klanten toe zijn. Deskundige, enthousiaste medewerkers die echt voor dé oplossing van onze klant gaan. In deskundige, enthousiaste teams, met medewerkers met meerdere specialismen, wordt voor iedere individuele opdrachtgever dé oplossing gezocht. Om hiervoor de juiste specialisten te krijgen, maken wij gebruik van een assessment bij onze sollicitatieprocedures.

     Logo van Ordina

     Ben jij de specialist?     Je solliciteert bij ons online door jouw motivatie en curriculum vitae achter te laten bij de vacature die jou aanspreekt. In reactie hierop nemen wij telefonisch contact met jou op om eventuele aanvullende vragen over en weer te stellen. Wij selecteren op basis van de verzamelde gegevens de kandidaten die het beste bij onze denkwijze aansluiten en gaan met deze kandidaten een eerste gesprek aan waarin wij ze vragen om deel te nemen aan een assessment.

     Hoe het assessment eruit ziet, hangt af van de functie waarop je gesolliciteerd hebt. Kom je binnen als IT’er, dan willen wij jou in actie zien door je een programmeertest te laten doen. Kom je als consultant of als starter binnen, dan willen we graag objectief jouw competenties en capaciteiten meten. Voor de starter is hiernaast nog een selectiedag met praktijksimulaties.

     Specialist

     Ben jij de specialist die we zoeken?     Na interne evaluatie van het proces tot nu toe, bespreken wij met jou de resultaten van het assessment. Staan onze neuzen dezelfde kant op, dan kan je ingaan op ons aanbod en aan het werk gaan. Ben je starter, dan doen we je als je de selectiedag met succes doorlopen hebt, een aanbod en kan je aan het werk.

     Wij verwachten tijdens jouw dienstverband dat jij continu op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen op jouw vakgebied. Onze bijdrage daarin leveren wij door permanente educatie via de Ordina Academy. Onze Academy geeft jou volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied, maar ook op persoonlijk vlak.

     Gaan we voor een andere specialist?     Als jij, om wat voor reden dan ook, niet bij ons in dienst komt, vernietigen wij alle gegevens die wij over jou verzameld hebben. Jij kunt jezelf, op basis van de tijdens het assessment objectief gemeten competenties en capaciteiten, als specialist aanmerken bij de sollicitatieprocedure binnen een andere organisatie.

     Ordina maakt gebruik van HRorganizer assessment 

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Ordina assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen