Het PGGM assessment zorgt voor een goed pensioen. Sinds 2008 zijn wij als pensioenuitvoerder zelfstandig verder gegaan. Tot die tijd waren wij de pensioenuitvoerder van alleen het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Als zelfstandig pensioenuitvoerder hebben wij de mogelijkheid om ook de pensioenfondsen voor andere branches te beheren en uit te voeren.

Inhoudsopgave
    • Het PGGM-assessment gaat voor meer dan een pensioen in geld
    • Zoek jij meer dan geld in een pensioen?
    • Vinden wij samen meer dan geld in een pensioen?
    • Ga jij het ergens anders vinden?
    • Het PGGM-assessment gaat voor meer dan een pensioen in geld     Bij een goed pensioen denkt iedereen aan de maandelijkse inkomsten die goed zijn. Wij zetten ons er echter ook voor in dat de leefomstandigheden tijdens je pensioen goed zijn. Niemand kan in de toekomst kijken, maar wij gaan ervoor om zaken als de zorg, het woongenot en het milieu op de pensioendatum ook goed te laten zijn.

     Samen met onze ruim 1300 medewerkers zetten wij ons iedere dag in om onze leden een goede toekomst te geven. Wij stimuleren onze medewerkers om ook een goede toekomst voor zichzelf te creëren. Natuurlijk in de vorm van een pensioen, maar ook de eerdere toekomst, door zichzelf te ontwikkelen en de vakkennis uit te diepen. Om hierin de juiste keuzes te maken, maken wij al tijdens onze sollicitatieprocedures gebruik van een assessment.

     Logo van PGGM

     Zoek jij meer dan geld in een pensioen?     Hebben wij jouw nieuwgierigheid gewekt door een vacature, laat ons dat weten door erop te reageren en aan te geven waarom jij, met jouw opleidingen en werkervaring de persoon bent die wij zoeken. Wij duiken in jouw reactie en bekijken of jouw profiel overeenkomt met het profiel dat we zoeken. Als dat zo is, komt jouw motivatie bij jouw toekomstige manager te liggen. De manager en recruiter gaan samen met de meest interessante kandidaten in gesprek. Gaat dat gesprek goed, dan volgt een tweede gesprek waarna wij jou vragen om deel te nemen aan een assessment.

     Het assessment begint met vragen en testen op basis waarvan jouw persoonlijkheid, innerlijke motivatie, vaardigheden en capaciteiten en toekomstverwachtingen worden vastgesteld. Ook wordt bekeken of jouw toekomstverwachtingen te realiseren zijn. Het overkoepelende doel is om vast te stellen of jij bij onze organisatie past, of je een teamplayer bent en of jij de juiste persoon voor de functie waarop je gesolliciteerd hebt, bent. Voor sommige functies wordt jij ook in actie geobserveerd. Aan de hand van een praktijkvoorbeeld of rollenspel laat jij jouw kwaliteiten zien.

     Verkeersbord met 'Pensioen' erop

     Vinden wij samen meer dan geld in een pensioen?     Is de uitslag van jouw assessment positief, dan doen wij jou een aanbod. Voordat je hiermee akkoord kunt gaan, doen wij nog een pre-employment screening. In dit kader ontvangen wij graag jouw Verklaring Omtrent het Gedrag, nemen wij contact op met jouw referenties en controleren wij jouw persoonlijke gegevens. Als dit ook allemaal goed is, kan jij op ons aanbod ingaan en starten in jouw nieuwe functie.

     Wij stimuleren onze medewerkers in een continue verbetering en verdieping van de kennis op hun vakgebied. Jouw ontwikkelingen worden nauwgezet door ons gevolgd. Zodra dat nodig of gewenst is, kan je een opleiding volgen bij ons eigen opleidingsinstituut: De PGGM Academy.

     Ga jij het ergens anders vinden?     Besluiten we niet verder te gaan, dan vernietigen wij alle gegevens die wij over jou verzameld hebben. Jij kunt jouw eigen pad naar een nieuwe baan nauwkeuriger uitstippelen dankzij de rapportage van het assessment. Je gaat op weg naar een pensioen waarin je meer vind dan geld.

     PGGM maakt gebruik van Menea assessment.

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in PGGM assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen