Het PSA Peugeot Citroen assessment draagt de zorg voor veel automerken. In 1966 is PSA ontstaan, om na de fusie tussen PSA en Citroën in 1976 verder te gaan onder de naam PSA Peugeot Citroën. Door meerdere overnames voeren wij op dit moment de merken Peugeot, Citroën, DS Automobile, Opel en Vauxhall.

Inhoudsopgave
    • PSA Peugeot Citroen assessment houdt ons up-to-date
    • Welke behoeften heb jij?
    • Passen onze behoeften bij elkaar?
    • Past het niet?
    • PSA Peugeot Citroen assessment houdt ons up-to-date     In een steeds veranderende maatschappij, waarin de andere kant van de wereld onze buur is, zijn wij genoodzaakt om steeds creatiever en innovatiever met onze producten om te gaan. De behoefte van de inwoners van andere landen zijn anders dan de onze. Het is onze uitdaging om aan de verschillende behoeften van de bewoners van de aarde toch steeds tegemoet te kunnen komen.

     Ook onze eigen medewerkers hebben ieder hun eigen behoeften. Wij stimuleren van onze kant persoonlijke groei en vaktechnische groei van onze medewerkers. Alleen dan hebben wij gelukkige werknemers die volop aan de slag kunnen voor onze klanten. Om iedereen een juiste positie binnen ons bedrijf te geven, laten wij ons tijdens het sollicitatieproces dan ook leiden door de uitslag van een assessment.

     Logo van de PSA Groupe

     Welke behoeften heb jij?     Wil je bij ons aan het werk, laat ons dat weten door jouw motivatie met curriculum vitae achter te laten bij de vacature die jou aanspreekt. Onze recruiter gaat met jouw informatie aan de slag en nodigt jou bij gebleken geschiktheid uit voor een gesprek. Gaat dit gesprek naar genoegen voor ons beiden, dan ga je deelnemen aan een assessment.

     Jouw assessment begint met veel vragen over jou als persoon, jouw motivatie en jouw voorkeur in de manier van werken. We ontdekken zo ook of jij bij ons als organisatie past. Vervolgens duik je in de vragen en testen die aangeven welke capaciteiten jij hebt. Ook laat je ons zo weten op welke gebieden jij jezelf kunt verbeteren en ontwikkelen. We ontdekken of jij geschikt bent voor de functie waarop jij gesolliciteerd hebt. Soms vragen wij je ook om in actie te komen door deel te nemen aan een rollenspel of je tanden te zetten in een praktisch probleem. Laat maar zien hoe jij jouw capaciteiten toepast.

     What you need?

     Passen onze behoeften bij elkaar?     Nadat wij de uitslag van het assessment hebben ontvangen, leggen wij jouw gegevens voor aan jouw mogelijk toekomstige leidinggevende. Lijkt dit positief, dan ga je in gesprek met de leidinggevende. Zijn we beiden tevreden over het resultaat van dat gesprek, dan doen wij jou een aanbod. Jouw persoonlijke en vaktechnische groei stimuleren wij tijdens jouw hele loopbaan bij ons. De uitslag van het assessment geeft hierbij duidelijk aan welke punten jij kunt uitdiepen om verder te komen.

     Past het niet?


     Past het niet?
     Als we geen arbeidsrelatie met elkaar aangaan, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij hebt de uitslag van jouw assessment wel in handen. Je kunt het als uitgangspunt voor jouw persoonlijke groei aanmerken en de adviezen voor verbetering opvolgen. Ook kan je solliciteren op functies waarbij jouw profiel exact past binnen de behoefte van een andere werkgever.

     PSA Peugeot Citroen maakt gebruik van Time to Grow assessment.

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in PSA Peugeot Citroen assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen