Het Rabobank assessment dankzij een fusie. In 1972 zijn wij ontstaan uit een fusie van twee boerenleenbanken. Wij zijn van oudsher een coöperatie en als zodanig hebben wij dus leden. Onze leden denken en beslissen met ons mee. Doordat wij geen leden hebben, hoeven wij geen dividend uit te keren aan aandeelhouders, wij investeren in plaats daarvan in projecten.

Inhoudsopgave
    • Het Rabobank assessment luistert naar haar leden
    • Hoe luister jij?
    • Luisteren wij samen?
    • Luister jij naar iemand anders?
    • Het Rabobank assessment luistert naar haar leden


     Het Rabobank assessment luistert naar haar leden
     We zijn er door onze leden. We geven onze leden ook wat terug: we willen helpen onze klanten en de omgeving te versterken. Onze oorsprong ligt bij een samenwerking tussen boeren. Deze kennis gebruiken we om een partij te zijn in het meedenken over het voedselprobleem waar we in de komende jaren mee te kampen krijgen.

     Onze medewerkers kunnen alleen het beste van zichzelf geven, als zij ook het beste van ons krijgen. Hierom investeren wij volop in de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Om de juiste medewerkers binnen te krijgen, maken wij gebruik van een assessment tijdens onze sollicitatieprocedures.

     Logo van de Rabobank

     Hoe luister jij?     Je solliciteert via onze site door jouw motivatie en curriculum vitae achter te laten bij een voor jou leuke vacature. Onze recruiters maken een nauwkeurige selectie en nodigen de beste kandidaten uit voor een eerste gesprek. Bevalt dit gesprek voor beide kanten, dan word je opnieuw uitgenodigd voor een gesprek maar nu met jouw toekomstige leidinggevende. Als ook dit gesprek goed gaat, vragen wij jou om deel te nemen aan een assessment.

     Jouw assessment bestaat voor een gedeelte uit vragen. Enerzijds zijn dit vragen op basis waarvan jouw persoonlijkheid, jouw motiverende factoren en jouw waarden en normen kunnen worden gefilterd. Anderzijds zijn het vragen die in combinatie met een aantal testen inzicht geven in jouw rekenkundige en analytische vaardigheden. De eerste vragenreeks geeft aan of wij bij elkaar passen en de tweede reeks geeft aan of jij de juiste persoon bent voor de specifieke vacature. Voor sommige functies hebben we, om een goede inschatting over jouw geschiktheid te maken, meer informatie nodig. We vragen jou dan om je uit te leven op een fictieve praktijksituatie of mee te doen aan een rollenspel.

     Luisterende persoon met hand naast oor

     Luisteren wij samen?     Wij hebben nu alle informatie om een gefundeerde beslissing over jouw toekomst binnen ons bedrijf te nemen. Passen wij bij elkaar en ben jij ook de meest geschikte kandidaat voor de functie, dan doen wij jou een aanbod. Passen wij bij elkaar maar is iemand anders meer geschikt voor de functie, dan bekijken we samen andere functies waarvoor jij in aanmerking komt en kunnen we jou wellicht alsnog een aanbod doen. Is er geen andere functie beschikbaar, dan nemen wij, zodra deze er wel is, contact met jou op. De uitslag van het assessment zal als leidraad dienen bij onze gesprekken over jouw ontwikkelingsmogelijkheden binnen ons bedrijf.

     Luister jij naar iemand anders?     Komt er geen dienstverband, dan vernietigen wij alle gegevens die wij over jou verzameld hebben. Jij kunt het assessment bij uitstek gebruiken bij het bepalen welke cursussen jij het beste kunt gaan doen om jezelf te ontwikkelen. Ook heb je met de gegevens uit het rapport goed inzicht voor welke functies jij zeker geschikt bent.

     Rabobank maakt gebruik van PiCompany assessment

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Rabobank assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen