Het Radio Nederland Wereldomroep assessment is onderdeel van een groter geheel geworden. Van 1942 tot 2012 waren wij de Radio Nederland Wereldomroep. Sinds 2013 zijn wij RNW Media. Inmiddels zijn wij geen internationale omroep meer, maar een organisatie die strijdt voor internationale verandering door digitale media.

Inhoudsopgave
    • Het Radio Nederland Wereldomroep assessment strijdt voor verandering
    • Hoe strijd jij?
    • Strijden wij samen?
    • Gaan we apart strijden?
    • Het Radio Nederland Wereldomroep assessment strijdt voor verandering     Wij verzamelen op allerlei manieren informatie over en van jongeren die in probleemgebieden wonen. De probleemgebieden vormen een bedreiging voor de mensenrechten. Wij analyseren deze informatie en proberen diezelfde jongeren probleemoplossend aan het werk te krijgen. Wij zijn actief in Azië, Sub-Sahara Afrika en de MENA-regio.

     Wij hebben ongeveer 60 medewerkers op ons hoofdkantoor en in de regio’s waar we actief zijn nog ongeveer 100 medewerkers. Wij hechten er waarde aan dat het goed gaat met onze medewerkers, ook op niet professioneel vlak. Wil iemand zich verder ontwikkelen, dan juichen wij dat zeer zeker toe. Wel willen wij er op voorhand zeker van zijn dat wij de juiste persoon aannemen. Dat doen wij door gebruik te maken van een assessment tijdens de sollicitatieprocedure.

     Logo van Radio Nederland Wereldomroep

     Hoe strijd jij?     Je kunt bij ons online jouw motivatie en curriculum vitae achterlaten als je een interessante vacature ziet. Onze recruiter bekijkt deze en maakt een eerste selectie om de geselecteerden uit te nodigen voor een gesprek. Hierna vragen wij de beste van deze kandidaten om deel te nemen aan een assessment.

     Het assessment begint met vragen om jouw persoonlijkheid, innerlijke motivatie en waarden en normen vast te stellen. De centrale vraag hierbij is of jij binnen onze organisatie past. Vervolgens krijgen we door nog meer vragen en testen inzicht in jouw vaardigheden, competenties en jouw carrièrewensen. Ook wordt in dit stadium duidelijk of jij geschikt bent voor de functie waarop jij gesolliciteerd hebt. Soms willen we zien hoe jij die vaardigheden dan toepast en vragen wij jou deel te nemen aan een rollenspel.

     Strijden wij samen?     Het verslag van het assessment geeft aan of jij bij onze organisatie past en of jij geschikt bent voor de functie. Op basis van deze uitslag kiezen wij de beste kandidaat om voor te stellen aan de toekomstige manager. Na dit gesprek zal een aanbod volgen. Ben jij niet de geselecteerde kandidaat, maar pas jij wel binnen onze organisatie, dan bespreken we een andere openstaande functie met jou en kunnen we jou wellicht alsnog een aanbod doen. Is er op dit moment geen geschikte openstaande functie, dan bewaren wij jouw gegevens in ons archief voor toekomstige vacatures. Het verslag zal in jouw personeelsdossier blijven en telkens betrokken worden bij een keuze voor promotie of ontwikkelingswensen op persoonlijke of professioneel vlak.

     Handen op elkaar

     Gaan we apart strijden?     Besluit één van ons tijdens de procedure niet verder te willen gaan of blijken wij niet bij jou te passen, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij hebt een waardevol verslag waarin jouw profiel en jouw vaardigheden uitstekend omschreven staan. Je kunt hiermee jouw curriculum vitae een goede update geven en je kunt gericht zoeken naar een vacature met een functieprofiel die volledig bij jou aansluit. Desgewenst kan je de strijd aangaan met jouw eigen minder sterke punten door ze sterker te gaan maken.

     Radio Nederland Wereldomroep maakt gebruik van  Van Harte & Lingsma assessment.

     Nog meer oefenen
     Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Radio Nederland Wereldomroep assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen