Telegraaf. Onder onze groep vallen merken van onder andere (regionale) dagbladen, magazines, radiozenders.

Inhoudsopgave


  • Het Telegraaf Media Groep assessment brengt het nieuws
  • Breng jij iets nieuws bij ons?
  • Brengen wij samen het nieuws?
  • Zijn we geen goed nieuws voor elkaar?  • Het Telegraaf Media Groep assessment brengt het nieuws

   Dat is onze doelstelling: onze lezers en luisteraars continu op de hoogte houden van het nieuws en van de ontwikkelingen op het gebied van sport en entertainment. Dit doen wij op lokaal, regionaal en landelijk niveau. Wij gebruiken hiervoor alle mogelijke media die op dit moment beschikbaar is.

   Onze medewerkers zetten zich iedere dag opnieuw 100% in om het merk waarvoor ze werken volledig in beeld te krijgen. Iedere stem wordt gehoord. We hebben dan ook altijd plaats voor een medewerker die meewerkt aan dit doel. Om iedereen wel de juiste plaats te kunnen bieden, maken wij gebruik van een assessment tijdens de sollicitatieprocedure.

   logo-telegraaf


   Breng jij iets nieuws bij ons?

   Je trekt onze aandacht door online een goede motivatie met curriculum vitae te sturen. Bedenk dat er geen tweede kans komt voor een eerste indruk, die tweede kans krijg je straks van onze lezers en luisteraars ook niet. Krijgen we een prettig gevoel bij jouw motivatie en pas jij bij het functieprofiel, dan nodigen wij jou uit voor een eerste gesprek. Gaat dit ook goed, dan vragen wij jou om deel te nemen aan een assessment.

   Het assessment begint met een inventarisatie van jouw persoonlijkheid, jouw ideale werksituatie en jouw ambities. Dit doen wij aan de hand van een vragenlijst. Het overkoepelende doel hierbij is dat wij willen ontdekken of jij binnen onze organisatie past. Vervolgens krijgen we graag inzicht in jouw vaardigheden en competenties. Dit krijgen wij door een vragenlijst en een aantal testen. Hierbij is het hogere doel te ontdekken of jij hebt wat nodig is voor de functie. Natuurlijk ontdekken we jouw sterke en zwakkere punten ook, maar die punten heeft iedereen. Ook krijgen we inzicht in de haalbaarheid van jouw ambities. Afhankelijk van de functie waarop jij gesolliciteerd hebt, vragen wij jou ook mee te doen aan praktijksimulaties. Een rollenspel kan ook onderdeel van het assessment zijn.


   Brengen wij samen het nieuws?

   Uit het assessment is gebleken of je bij onze organisatie past en of je ook de geschikte kandidaat voor de functie bent. Blijkt dit het geval, dan kom je voor een laatste gesprek. Dit is het gesprek met jouw toekomstige leidinggevende. Behouden we van beide kanten het prettige gevoel, dan doen wij jou een aanbod.

   Wij stimuleren de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Hiervoor hebben wij zelfs de TMG Academy tot onze beschikking. Het assessment geeft duidelijke verbeterpunten weer waarmee jij aan de slag kunt. Zo kan jij tijdens jouw loopbaan bij ons steeds een stapje verder bij jouw ambitie komen.

   afbeelding-nieuws


   Zijn we geen goed nieuws voor elkaar?

   Gaan we niet met elkaar verder, dan vernietigen wij jouw dossier. Jij kunt met de uitslag van het assessment in je achterzak aan de slag met het volgen van gerichte cursussen. Jouw curriculum vitae geef je een nieuwe look en inhoud met de informatie uit het assessment. Daarmee kan je perfect op zoek naar een functie die bij jouw profiel past en jou nieuwe dingen brengt.

   Telegraaf Media Groep maakt gebruik van Menea assessment. 

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Telegraaf Media Groep assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen