Capaciteitentest voorbereiden en oefenen
Clayton Vitor
Capaciteitentest voorbereiden en oefenen
11/09/2021
1 min
0

Antoniemen oefenen

11/09/2021
1 min
0

Antoniemen oefenen is heel belangrijk. Antoniemen zegt je in eerste instantie waarschijnlijk niets. Toch kom je deze bij iedere capaciteitentest tegen. Met antoniemen wordt namelijk jouw taalvaardigheid getest, oftewel jouw verbale IQ. Aan de hand van de meerkeuzevragen moet jij het juiste antwoord vinden om jouw score zo hoog mogelijk te maken. Het is daarom goed om te weten wat je kunt verwachten van de capaciteitentest en dan met name het onderdeel antoniemen. Door een goede voorbereiding raak je bekend met de vraagstelling en kun je sneller tot het juiste antwoord komen. Wil je meer oefenen voor capaciteitentesten? Bekijk dan onze assessment trainingen onderaan de pagina.


Inhoudsopgave

een banner voor de artikelen over de capaciteitentest training

Antoniemen uitleg

 Antoniemen betekenen ‘het tegenovergestelde woord’. Het draait hierbij volledig om jouw woordenschat. Aan de hand van een meerkeuzevraag krijg je een bepaald woord te zien en worden er daarbij enkele antwoorden gegeven. Aan jou de taak om het juiste tegenovergestelde woord te kiezen.


Antoniemen oefentest

Loading...


Antoniemen oefenen tips

  • Leer onder tijdsdruk te presteren zonder zenuwen
  • Heb veel geduld en doorzettingsvermogen


Nog meer antoniemen oefenen

Wil je nog meer antoniemen oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Bekijk de pakket hieronder voor de assessmenttraining.

Reacties
Categorieën