Algemeen
Clayton Vitor
Algemeen
07/16/2019
2 min
0

Woordenschat

07/16/2019
2 min
0

Woordenschat is belangrijk voor iedere werksector. Daarnaast is het voor een intelligentie– of capaciteitentest een belangrijk onderdeel. Het is namelijk bij alle beroepen belangrijk dat je de Nederlandse taal begrijpt. Zo kun je bijvoorbeeld laten zien wat jouw communicatieve vaardigheden zijn. Met jouw woordenschat kom je direct een stuk verder in jouw loopbaan. Wil je capaciteitentesten oefenen? Bekijk dan onze assessment trainingen onderaan de pagina.


Inhoudsopgave

  1. een banner voor de artikelen over de capaciteitentest training

Woordenschat uitleg


Bij woordenschat word er een definitie gevraagd van een woord, waarbij jij de passende definitie uit de lijst kiest of bepaald welk woord bij een bepaalde definitie past. Je zult daarom veel moeten lezen, zodat jouw woordenschat verbeterd voordat je aan de test begint. Als je dan een woord niet begrijpt, kun je deze opzoeken in een woordenboek en jouw woordenschat uitbreiden. Echter is dit niet bij ieder woord nodig, doordat veel al duidelijk wordt vanuit de context.


Woordenschat oefentest

Loading...Woordenschat tips


Houd jouw woordenschat up-to-date

Je zult merken dat wanneer je bepaalde woorden een tijd niet gebruikt je de betekenis ervan kunt gaan vergeten. Je zult jouw woordenschat daarom altijd up-to-date moeten houden. Daarnaast biedt het lezen van boeken de mogelijkheid om jouw woordenschat uit te kunnen breiden.

Veel verschillende literatuur helpt jou verder

Hierbij moet je ook niet blijven hangen in dezelfde boeken. Om een zo groot mogelijke woordenschat te hebben, is het van belang dat je veel verschillende literatuur raadpleegt. Tijdens testen blijft het namelijk ook niet beperkt tot een thema.

Een tijdsindeling maken voor jouw werkzaamheden

Het is belangrijk dat je goed bent in het plannen van jouw dagelijkse werkzaamheden en daarbij ook echt een uur lezen inplant. De competentie: plannen en organiseren kan jou hierbij helpen. Zo kun je op de juiste manier een tijdsindeling maken. Nu vraag je jezelf misschien af: Hoe maak ik een tijdsindeling? Dit is eigenlijk niets meer dan een verdeling van tijd tussen verschillende bezigheden, waardoor je jouw leven op orde hebt en een gestructureerd leven te leiden.


Nog meer woordenschat oefenen

Wil je nog meer woordenschat oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan of bekijk onze trainingspakketten hieronder.

Reacties
Categorieën