Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan, weet je waarschijnlijk dat een goed CV allang niet meer volstaat voor de meeste werkgevers. Immers dienen deze vooral om jezelf in de etalage te zetten. Vaak geeft een CV, en ook een motivatiebrief, louter een oppervlakkig beeld van jou als werknemer. Daarom zijn test zoals een Bapas assessment van belang voor werkgevers. Deze geven een beter beeld van jouw capaciteiten. Zo zien ze meteen of je een goede match bent voor een bepaalde functie. Daarom is het van belang om je goed voor te bereiden op een test zoals een Bapas assessment. Dit kun je doen via assessment training.


logo-bapas

Inhoudsopgave


  • Over Bapas
  • Talenten
  • Competenties
  • Sterkten en zwakten
  • Ontwikkelingspunten
  • Motivatie en ambitie
  • Voorbereiden op een Bapas assessment


   Over Bapas
   Bapas, wat staat voor Bureau voor Arbeidspsychologisch Advies en Selectie, is een onafhankelijk bureau dat bedrijven bijstaat bij het vinden van werknemers die uitstekend aansluiten op de competenties die van belang zijn voor een functie. Deze capaciteiten brengen zij in kaart middels een Bapas assessment. Er zijn een hoop uiteenlopende assessments die je kunt maken. Hierbij worden verschillende facetten in kaart gebracht.


   Talenten
   Bij deze Bapas assessment worden jouw talenten in kaart gebracht. Waar ben jij goed in? Welke talenten zijn van belang voor welke functie? Welke rol past bij jou? Deze en vele andere vragen zullen beantwoord kunnen worden na het maken van deze Bapas assessment.


   Competenties
   Voor een bepaalde functie moet je beschikken over competenties. Je kunt hierbij denken aan competenties zoals: hard werken, geen 9 tot 5 mentaliteit, zelfstandig kunnen werken, kunnen werken in teamverband, ervaring hebben met x en ga zo maar door. Door de competenties van een potentiële werknemer in kaart te brengen, helpt Bapas werkgevers bij het vinden van de beste match.


   Sterkten en zwakten
   We hebben allemaal zo onze positieve en negatieve kwaliteiten. Bij deze Bapas assessment worden je sterken en zwakten in kaart gebracht. Het is helemaal geen schande om over zwakten te beschikken, in tegendeel: door deze in kaart te brengen, krijg je een duidelijker beeld voor welke functies je wel of niet geschikt bent.


   Ontwikkelingspunten
   Je ontwikkeling staat nooit stil. Er zijn altijd wel punten die je nog verbeteren moet. Bovendien kan het zijn, wanneer je binnen een bepaalde functie wilt doorgroeien, dat je specifiek een aantal eigenschappen verder moet ontwikkelen. Deze Bapas assessment brengt dit voor je in kaart.


   Motivatie en ambitie
   Tot slot is het van belang om je motivatie en ambitie in kaart te brengen. Waar wil je naartoe groeien? Ben je tevreden met waar je bent? Wil je misschien uitgroeien tot manager? Deze Bapas assessment brengt het voor je in kaart. Tevens kan de uitkomst van deze test interessant zijn voor werkgevers.


   Voorbereiden op een Bapas assessment
   Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er vele test die je kunt maken als Bapas assessment. Een goede voorbereiding is dan ook van groot belang. Niet alleen krijg je zo een optimaal beeld van jouw eigen capaciteiten, maar een goed gemaakte Bapas assessment maakt je ook een stuk aantrekkelijker voor potentiële werkgevers. Oefen daarom alvast voor de uiteenlopende Bapas assessments via onze assessment training.   Nog meer oefenen voor het Bapas assessment
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

Artikelen in Bapas assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen