Werkgevers willen tegenwoordig alle kwaliteiten en capaciteiten van huidige en potentiële werknemers in kaart brengen. Zo krijgen zij een beter beeld van de mogelijkheden van een persoon. Past deze persoon wel goed bij een functie? Wat zijn de pluspunten? Welke punten kunnen nog verbeterd worden? Kan een persoon doorgroeien binnen een functie? Capaciteitentesten zoals je deze kunt vinden op onze assessment training kunnen een hoop vertellen over wat je wel en niet kan. Daarom zijn ze inmiddels een vast onderdeel van het sollicitatieproces. Het is mogelijk dat je een FunktieMediair assessment moet maken tijdens een sollicitatie.


logo-funktieMediair

Inhoudsopgave


  • Over FunktieMediair
  • Selectieassessments
  • Ontwikkelassessments
  • Loopbaanassessment
  • Executive assessments
  • E-assessments
  • DNA assessment
  • Voorbereiding op het FunktieMediair assessment


   Over FunktieMediair
   Er zijn tegenwoordig diverse organisaties die de capaciteiten van werknemers in kaart kunnen brengen voor organisaties. FunktieMediair is er daar één van. Aan de hand van een FunktieMediair assessment kunnen zijn diverse kwaliteiten, plus- en minpunten vaststellen. Handig voor bijvoorbeeld organisaties, want zij zijn zo in staat om een betere match te vinden tussen een functie en een sollicitant. Hieronder kun je meer lezen over de verschillende soorten FunktieMediair assessment.


   Selectieassessments
   Wanneer een vacature voor een functie geplaatst is, reageren vaak vele mensen op deze vacature met een sollicitatie. Voor de werkgever is het van belang een goede match te vinden tussen functie en persoon. Een FunktieMediair assessment aan de hand waarvan dit gedaan kan worden is de selectieassessment. Zo wordt de kans kleiner dat één van de overgebleven sollicitanten minder goed bij de baan past.


   Ontwikkelassessments
   Talenten wil je als organisatie ontdekken en verder ontwikkelen. Daarom wordt een dergelijke FunktieMediair assessment ingezet om deze talenten te ontdekken. Op deze manier ziet een organisatie meteen of iemand ook nog kan doorgroeien binnen een functie.


   Loopbaanassessment
   Deze FunktieMediair assessment wordt vooral uitgevoerd wanneer iemand twijfels heeft over welke loopbaan het beste bij hem of haar past. Door deze test uit te voeren, krijg je meer duidelijkheid over je eigen capaciteiten en welke functie hier vervolgens het beste op aansluit.


   Executive assessments
   Ook managers kunnen beoordeeld worden via een FunktieMediair assessment. Omdat de eisen die aan een manager gesteld worden anders zijn dan bij andere functies, is deze test pittig. Maar het geeft wel een goed beeld van iemands manager capaciteiten.


   E-assessments
   Om tijd en kosten te besparen, kan een FunktieMediair assessment online ingevuld worden. Zo kan de kandidaat de test invullen wanneer dat deze persoon uitkomt. Ook deze FunktieMediair assessment is geschikt om te ontdekken of iemand een goede match is met een functie.


   DNA assessment
   FunktieMediair werkt voor deze assessment samen met BrainCompass. Aan de hand van deze unieke assessment wordt jouw DNA in kaart gebracht. Ook door deze test komen bepaalde kwaliteiten en capaciteiten naar boven. Dankzij de neurowetenschap geeft deze test een behoorlijk nauwkeurig beeld van jouw DNA. Daarom kiezen steeds meer werkgevers voor een dergelijke test.   Voorbereiding op het FunktieMediair assessment
   Een goede voorbereiding is het halve werk. Vele van de boven genoemde assessments kun je alvast oefenen via onze assessment training. Een dergelijke FunktieMediair assessment kan een nieuwe baan tot gevolg hebben. Daarom is het zo van belang om jezelf goed op deze test of testen voor te bereiden.   Nog meer oefenen voor het FunktieMediair assessment
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

Artikelen in FunktieMediair assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen