Als onderdeel van een sollicitatieproces is het mogelijk dat je een HRD Group assessment moet maken. Dit bedrijf staat vele organisaties bij als het gaat om het vinden van de meest geschikte kandidaat voor een functie. Waar vroeger een CV en een motivatiebrief al veel van het werk voor je deden, zul je tegenwoordig een goede HRD Group assessment moeten kunnen afleggen om een baan te scoren. Gelukkig kun je op een dergelijke test goed voorbereiden via onze assessment training.


logo-HRD-group

Inhoudsopgave


  • Over HRD Group
  • Selectieassessment
  • Ontwikkelassessment
  • Integriteitsassessment
  • Managementassessment
  • Teamassessment
  • De loopbaanscan
  • PKI-assessment voor accountants
  • Voorbereiding op HRD Group assessment testen


   Over HRD Group
   HRD Group creëert verschillende soorten assessments voor uiteenlopende bedrijven. Doel van deze assessments is om de ideale kandidaat voor een bepaalde functie te vinden. Ook kunnen de kwaliteiten en competenties van medewerkers op deze manier in beeld worden gebracht. Of het nu gaat om reguliere medewerkers of managers, voor allen is er een geschikte HRD Group assessment.


   Selectieassessment
   Het is moeilijk om een geschikte kandidaat voor een functie te vinden. Een selectieassessment helpt je om een selectie aan geschikte kandidaten te vinden. Op basis hiervan kan bepaald worden hoe goed iemand binnen een baan zou functioneren.


   Ontwikkelassessment
   Als werkgever is het interessant om te weten of er nog rek zit in de ontwikkeling van een potentiële werknemer. Aan de hand van deze HRD Group assessment wordt dit in kaart gebracht.


   Integriteitsassessment
   Sommige functies zijn kwetsbaarder dan anderen. Bij sommige banen zul je immers om moeten gaan met geld en daaraan gerelateerde taken, waardoor het van belang is dat je werkgever je ook kan vertrouwen op dit gebied. Dit wordt vastgesteld aan de hand van een integriteitsassessment. Zo wordt de professionele integriteit van een kandidaat in beeld gebracht.


   Managementassessment
   Ook managers zullen van tijd tot tijd een HRD Group assessment moeten ondergaan. Immers moet ook voor deze functie vastgesteld worden of een persoon geschikt is. Ook wordt de potentie van de manager in kaart gebracht, om te zien of er doorgroeimogelijkheden en verbeterpunten zijn. Leiderschap en de beste oplossing vinden voor een situatie zijn bij deze test van groot belang.


   Teamassessment
   Een team bestaat uit vele mensen. Deze hebben ieder hun eigen functie. Deze verschillende onderdelen moeten tot een geheel leiden. Daarom dienen ook teams als geheel getest te worden middels een HRD Group assessment. Zo breng je de kwaliteiten van het team in beeld, en tevens zie je meteen wat er verbeterd kan worden. Zo wordt een team nog meer en geoliede machine.


   De loopbaanscan
   De drijfveren en kwaliteiten van een kandidaat worden middels deze HRD Group assessment in kaart gebracht. Zo ziet een werkgever niet alleen of de kandidaat geschikt is voor een functie, maar worden ook de doorgroeimogelijkheden en de ambitie van de kandidaat duidelijk.


   PKI-assessment voor accountants
   Tot slot is er het PKI-assessment voor accountants. PKI, wat staat voor Professionele Kritische Instelling, toetst een aantal elementen die voor belang zijn voor het goed uitvoeren van een baan als accountant.


   Voorbereiding op HRD Group assessment testen
   Door een HRD Group assessment goed te maken, heb je een streepje voor op andere kandidaten voor een functie. Je kunt op deze manier etaleren dat je beschikt over de benodigde vaardigheden en competenties. Dit vergroot de kans dat je de functie ook daadwerkelijk kunt scoren. Daarom is het aan te raden om je goed voor te bereiden op een dergelijke HRD Group assessment. Via onze assessment training kun je oefenen middels vergelijkbare capaciteitentesten.


   Nog meer oefenen voor het HRD Group assessment
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

Artikelen in HRD Group assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen