Op de dag van vandaag is het sollicitatieproces behoorlijk uitdagend. Organisaties willen immers een zo compleet mogelijk beeld van iemand krijgen. Zo komen ze er achter of iemand de beste match is voor een functie. Omdat ze hiertoe ook de middelen hebben, is het logisch dat ze hier ook gebruik van maken. Velen bedrijven zijn inmiddels gespecialiseerd in het leveren van data die hiervoor gebruikt kan worden. Een voorbeeld hiervan is een Leaufort assessment die een potentiële werknemer dient te maken, waarna zal blijken of er genoeg overlap is tussen de kwaliteiten van de werkzoekende en de competenties die vereist zijn voor de baan. Een Leaufort assessment kan hierbij diverse inzichten bieden.


Logo-leaufort

Inhoudsopgave


  • Over Leaufort
  • Selectieassessments
  • Ontwikkelassessments
  • Voorbereiden op een Leaufort assessment


   Over Leaufort
   Organisaties hebben behoefte aan hulp bij vraagstukken. Inmiddels zijn er de middelen om antwoorden op vele vraagstukken te geven. Vooral het in beeld brengen van de kwaliteiten en competenties van huidige en nieuwe werknemers is een interessante nieuwe ontwikkeling voor bedrijven. Zij maken hier dan ook gretig gebruik van wanneer deze mogelijkheid zich aanbiedt. Eén van de bedrijven die organisaties op een dergelijke manier bijstaat is Leaufort. Aan de hand van assessments worden diverse kwaliteiten en vaardigheden van werknemers in kaart gebracht. Zo hebben organisaties een beter beeld van wie goed past bij zijn functie en bij wie er verbeterpunten op te merken zijn. Ook bij potentiële werknemers kan gezien worden wie het beste aansluit op een functie.


   Selectieassessments
   Een Leaufort assessment die je zou kunnen maken is een selectieassessment. Voor organisaties is het van belang dat er een goede match is een tussen een kandidaat voor een baan en de functie zelf. Aan de hand van een selectieassessment kan een selectie gemaakt worden van kandidaten die van alle kandidaten het beste aansluiten op de vereiste competenties van een baan. Het kaf wordt van het koren gescheiden. Zo wordt voorkomen dat er te veel mismatches tussen sollicitant en functie zijn.


   Ontwikkelassessments
   Naast de selectieassessment is een andere Leaufort assessment het ontwikkelassessment. Organisaties bekijken natuurlijk graag de huidige vaardigheden van een potentiële werknemer. Maar ook de algehele potentie van een kandidaat zien zij graag in kaart gebracht. Zo weten zij bij wie er duidelijk aanwijsbare doorgroeimogelijkheden zijn. Een ontwikkelassessment zal dit in beeld brengen. Daarnaast komt bij dit Leafort assessment vaak verborgen talenten naar boven. De vragen wijken soms af van het gevestigde pad, waardoor kandidaten kanten van zichzelf kunnen etaleren die bij een ander Leafort assessment misschien niet naar boven zouden komen. Daarom is een ontwikkelassessment van belang.   Voorbereiden op een Leaufort assessment
   Je hebt dus meerdere soorten Leaufort assessments. Voor de diverse soorten Leaufort assessment kun je oefenen via onze assessment training. Hier vind je uiteenlopende soorten testen. Ook als je bijvoorbeeld een heel ander soort assessment moet maken voor een andere functie, is het goed mogelijk dat je hiervoor kunt oefenen via deze site. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Bovendien staat er nogal wat op het spel. Een goed gemaakte Leaufort assessment zou zomaar kunnen leiden tot een mooie functie. Genoeg reden dus om je optimaal voor te bereiden middels de oefentoetsen van Capaciteitentestoefenen.com.   Nog meer oefenen voor een Leaufort assessment
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

Artikelen in Leaufort assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen