Als werknemer van tegenwoordig zul je waarschijnlijk al gemerkt hebben dat het sollicitatieproces aan het veranderen is. Vroeger stuurde je een CV en een motivatiebrief, waarna je wel of niet werd uitgenodigd voor een vervolggesprek. Vaak zijn deze stappen er nog steeds, maar steeds vaker zie je dat een test onderdeel kan uitmaken van het proces. Dankzij een dergelijke test, bijvoorbeeld een Libertijn assessment, worden jouw vaardigheden in kaart gebracht. Zo vindt een werkgever de beste kandidaten voor een functie.


logo-libertijn

Inhoudsopgave


  • Over Libertijn
  • Assessments
  • Loopbaanadvies
  • Re-integratie
  • Outplacement
  • Selectieassessments
  • Bij potentieel beoordeling
  • Voor loopbaanontwikkeling
  • Libertijn assessment
  • Voorbereiden op een Libertijn assessment


   Over Libertijn
   Libertijn omschrijft zichzelf als een specialist in organisaties en gedragsverandering. Hierbij kijken ze niet alleen naar de data, maar ook naar de mens zelf. De mens wordt namelijk nog al eens uit het oog verloren door de nadruk op de cijfers. Cijfers tonen een bepaald beeld, zeker, maar ook naar de mens zelf moet je luisteren wil je het meeste uit iemand kunnen halen. Libertijn snapt dit maar al te goed. Daarom zullen ze voor organisaties niet alleen maar op zoek gaan naar de beste kandidaten voor een bepaalde functie, maar trachten ze ook de talenten van werknemers en kandidaten in kaart te brengen. Zo help je mensen en organisaties het beste verder.


   Assessments
   Bij Libertijn kun je diverse assessments maken. Op deze manier kunnen diverse kanten en kwaliteiten van potentiële werknemers belicht worden. Ook werknemers zelf kunnen verder geholpen worden door bijvoorbeeld loopbaanadvies en dergelijken. Een Libertijn assessment is er dus niet alleen voor organisaties, maar ook om werknemers verder te helpen.


   Loopbaanadvies
   Loopbaanadvies kan van groot belang zijn voor een werknemer. Pas ik wel bij mijn huidige functie? Welke functie sluit het beste op mijn vaardigheden aan? Zijn er doorgroeimogelijkheden binnen mijn huidige loopbaan? Op deze vragen zul je antwoord krijgen.


   Re-integratie
   Soms is iemand er een tijdje uit geweest. Hiervoor kunnen verschillende omstandigheden zijn. Wat de omstandigheden ook zijn, Libertijn help medewerkers weer te re-integreren binnen een organisatie.


   Outplacement
   Outplacement is een parapluterm. Hieronder valt alle coaching en advies die je helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Zo kan een Libertijn assessment bijvoorbeeld in kaart brengen voor welke soort functies je het meest geschikt bent.


   Selectieassessments
   Werkgevers willen graag de beste kandidaten voor een functie. Aan de hand van een selectieassessment worden de beste matches voor een werkgever op een rijtje gezet. Door een Libertijn assessment dus goed te maken, vergroot je de kans dat je een baan kunt scoren.


   Bij potentieel beoordeling
   Ook potentie kan een graadmeter zijn voor werkgevers. Als iemand doorgroeimogelijkheden vertoont maar misschien niet het best scoort op andere vaardigheden, kan een bedrijf toch voor deze kandidaat kiezen.


   Voor loopbaanontwikkeling
   Werknemers kunnen wel wat hulp gebruiken voor hun eigen loopbaan. Een Libertijn assessment kan het bijstaan. Aan de hand van een test kan getoond worden wat nu eigenlijk bij je past, wat je vaardigheden zijn en hoe je deze het beste kunt inzetten. Ook worden je doorgroeimogelijkheden getoond.


   Libertijn assessment
   Dit alles kan een Libertijn assessment je tonen. Deze is er dus niet alleen om organisaties te helpen, maar ook het individu zelf. Daarom kan een Libertijn assessment van grote waarde zijn.


   Voorbereiden op een Libertijn assessment
   Een Libertijn assessment kan je veel over jezelf vertellen. Daarnaast kan een goed gemaakte Libertijn assessment je interessanter maken als potentieel kandidaat voor een bepaalde functie. Daarom is het aan te raden je goed voor te bereiden op een Libertijn assessment. Vergelijkbare tests vind je op onze assessment training.   Nog meer oefenen voor een Libertijn assessment
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

Artikelen in Libertijn assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen