Bedrijven willen graag diverse facetten van huidige medewerken en sollicitanten in kaart brengen. Deze in kaart te brengen kwaliteiten kunnen per bedrijf verschillen. Het ene bedrijf wil het analytisch vermogen van een (potentiële) medewerker testen, het andere bedrijf prefereert zicht te krijgen op het cijfermatig inzicht. Dit kan gedaan worden aan de hand van een Vijlbrief assessment. Deze organisatie ontwikkelt vele testen, veelal aangepast aan de opdrachtgever. Zo vindt ieder bedrijf een passende Vijlbrief assessment.


logo-vijlbrief

Inhoudsopgave


  • Over Vijlbrief
  • Analytisch vermogenn
  • Verbaal beredeneervermogen
  • Cijfermatig en ruimtelijk inzicht
  • Selectieassessments
  • Potentieel assessments
  • Ontwikkelassessments
  • Loopbaanassessments
  • Voorbereiding op een Vijlbrief assessment


   Over Vijlbrief
   Vijlbrief staat bedrijven bij op het gebied van vraagstukken omtrent medewerkers. Dit kunnen huidige medewerkers. Hierbij kun je denken aan vraagstukken zoals: hoe past de medewerker binnen het team? Past deze medewerker bij zijn of haar functie? Zijn er doorgroeimogelijkheden voor deze persoon? Een Vijlbrief assessment zal je antwoorden geven op deze en andere vragen. En ook voor sollicitanten is het interessant bepaalde vraagstukken beantwoord te krijgen. Wat zijn de kwaliteiten van de sollicitant? Past deze sollicitant bij de functie? Wat is de ambitie van de sollicitant? Vijlbrief helpt je bij deze en andere vraagstukken.


   Analytisch vermogen
   Voor werkgevers is het van belang wanneer een werknemer dan wel een sollicitant beschikt over analytisch vermogen. Dit kan getest worden bij een Vijlbrief assessment. Soms gebeurt dit aan de hand van cijfers, veelal zul je hiervoor een test moeten lezen en vragen moeten beantwoorden.   Verbaal beredeneervermogen
   Bij dit onderdeel van een Vijlbrief assessment krijg je een tekst te lezen. Op basis van deze tekst worden een aantal stellingen voorgelegd. Aan jou de taak om deze stellingen correct te beantwoorden. Zo illustreer je jouw verbaal beredeneervermogen.


   Cijfermatig en ruimtelijk inzicht
   Voor sommige functies is het van belang dat je beschikt over een goed cijfermatig inzicht. Ook dit kan getoetst worden aan de hand van een Vijlbrief assessment. Veelal zal dit dan ook een onderdeel zijn van het sollicitatieproces. Immers is het rijkelijk laat om bijvoorbeeld van een huidige accountant te ontdekken dat deze geen cijfermatig inzicht heeft.


   Selectieassessments
   Vijlbrief helpt bedrijven bij het maken van betere keuzes als het gaat om kandidaten voor een functie. Het is voor een bedrijf een behoorlijke uitdaging om het kaf van het koren te scheiden. Een Vijlbrief assessment kan hier bij helpen. Op basis van een Vijlbrief assessment worden de kandidaten gevonden die het meest overeenstemmen met de genoemde competenties voor een functie.   Potentieel assessments
   Deze Vijlbrief assessment kan zowel uitgevoerd worden door sollicitanten als door huidige medewerkers. Voor werkgevers kan potentie een doorslaggevende factor zijn voor het geven van een baan. Als medewerker kun je, door deze test goed te maken, tonen dat je klaar bent voor een promotie.


   Ontwikkelassessments
   Deze test sluit goed aan op de potentieel assessment. Als je kunt laten zien dat je jezelf goed ontwikkeld, vergroot je immers de kans dat je door kunt groeien binnen een bedrijf. Bij een Vijlbrief assessment komen sterke en minder sterke kanten aan het licht. Deze minder sterke kanten probeer je te ontwikkelen.


   Loopbaanassessments
   Tijdens deze test komen jouw kwaliteiten aan bod en hoe deze staan ten opzichte van jouw functie. Vooral voor mensen met twijfels over de functie die echt bij hen past, kan deze assessment een uitkomst zijn.   Voorbereiding op een Vijlbrief assessment
   Er kan veel op het spel staan bij een Vijlbrief assessment. Je kunt jouw kwaliteiten aan jouw baas etaleren. Het kan de kans vergroten dat je promotie binnen jouw bedrijf maakt. Als sollicitant vergroot een goed gemaakt Vijlbrief assessment de kans dat je een baan binnen kunt slepen. Kortom: bereid je goed voor op een Vijlbrief assessment. Vergelijkbare oefentoetsen kun je vinden op onze assessment training  Zo heb je een streepje voor op de concurrentie.   Nog meer oefenen voor een Vijlbrief assessment
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

capaciteitentestsoefenen.com is er voor jou en is op geen enkele manier verbonden met ( Eelloo) of enig ander assessmentbureau of werkgever. Dus bij ons kun je anoniem en onafhankelijk werken aan je voorbereiding.

Artikelen in Vijlbrief assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen