Capaciteitentest Defensie Oefenen

Militair worden is niet voor iedereen weggelegd. Het is een zwaar traject en ook de werkzaamheden kunnen veel invloed hebben op jouw lichaam en je geestelijke gesteldheid. Als je als militair aan de slag wilt gaan, moet je je wenden tot de Marinekazerne in Amsterdam. Hier wordt door het  UWV assessment  een voorlichting gegeven, door middel van het  Ixly assessment . Voordat je aan de  capaciteitentest  van de defensie begint, moet je goed weten wat jou te wachten staat. Zo ben je namelijk op alles voorbereid en kun je jouw score aanzienlijk verhogen. Het is daarom goed om te kijken wat de  capaciteitentest van de defensie inhoudt en welke onderdelen je nog meer kunt verwachten .


Inhoudsopgave


Capaciteitentest defensie uitleg

Voordat je de capaciteitentest van de defensie gaat maken, krijg je een administratieve voorselectie. Zodra jouw aanmelding is binnengekomen, wordt namelijk gekeken of je de juiste leeftijd en vooropleiding hebt. Ook dien je een Nederlandse nationaliteit te hebben om in aanmerking te komen voor een functie binnen de defensie. Wanneer dit allemaal van toepassing is op jou, mag je door naar de volgende stap en ga je het selectie- en keuringsproces in.  Op dat moment ga je door naar de psychologische selectie en begint het zwaardere werk.


Capaciteitentest defensie oefentest

Loading...


Capaciteitentest defensie tips

  • Planning helpt jou voorbereiden op de capaciteitentest defensie
  • Wissel theorie en praktijk af
  • Toon jouw ambities tijdens het interview
  • Het is van belang dat je voor deze onderdelen goed uitgerust bent
  • Jouw conditie moet ruimschoots in orde zijn


Nog meer oefenen voor de capaciteitentest defensie

Wil je nog meer oefenen? Doe dan de Defensie Training Met de Defensie Training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.