09 november 2021 
0 min. leestijd

Cijferreeksen oefenen

Cijferreeksen oefenen

Voordat je een assessment gaat maken, is cijferreeksen oefenen heel belangrijk! Je gaat hierdoor ontdekken welke cijferreeksen je allemaal tegen kunt komen en hoe je hier een handigheid in kunt ontwikkelen. Cijferreeksen kom je hoe dan ook tegen bij een capaciteitentest. Natuurlijk wil jij je ook graag goed voorbereiden en een goed resultaat behalen. Als je kiest voor cijferreeksen oefenen, dan kun je alle reeksen steeds makkelijker en sneller herkennen. Wil jij ook de cijferreeksen oefenen? Lees verder voor een uitleg video, een oefentest en tips! Dit gaat je namelijk zeker helpen om je goed voor te bereiden op je test! Wil je meer capaciteitentesten oefenen vergeet dan niet om een kijkje te nemen bij onze trainingen onderaan de pagina.


Inhoudsopgave

een banner voor de artikelen over de capaciteitentest training

Cijferreeksen oefenen uitleg video
Cijferreeksen oefentest

Loading...Cijferreeksen oefenen tipsKijk welke som er wordt gebruikt

Let goed op, want wordt het opeenvolgende getal telkens groter, kleiner of wisselt het? Als je dat duidelijk hebt dan moet je nagaan of er wordt opgeteld, afgetrokken, vermenigvuldigd of gedeeld. 

Kladpapiertje

Het kan zijn dat je bij je test een kladpapiertje mag houden, maar maak er geen gewoonte van want het is niet bij iedere test zeker dat het wordt toegestaan. Als het wel mag is het ook aan te raden om een kladpapiertje te gebruiken, want zo kun je het jezelf namelijk een stuk gemakkelijker maken.

Kijk naar de antwoorden

Het is niet altijd makkelijk om  cijferreeksen op te lossen. Soms zie je het antwoord direct en soms heb je geen idee wat je moet doen. Schrijf alles uit, zodat je de logica en verbanden in de reeks kunt zien.

Sla de opgave over als je er niet uitkomt

Het kan natuurlijk een keer gebeuren dat je er niet uitkomt en geen idee hebt wat je moet doen bij de betreffende cijferreeks. Dit kan de beste overkomen. Maak je daar dan ook geen zorgen over. Het beste kun je deze opgave overslaan. Als je tijd over hebt, kun je altijd nog teruggaan en kijken of je deze cijferreeks toch op kunt lossen.

Vertrouw in jezelf

Als je vertrouwen hebt in jezelf, zal dat je wel helpen om een test rustiger te kunnen maken. Maar het wil niet altijd zeggen dat je hierdoor ook de verbanden sneller gaat zien. Het is wel fijn om de tips toe te kunnen passen en zo tot een uitkomst te komen.

Cijferreeksen nog meer oefenen


Wil je nog meer cijferreeksen oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Kijk hier beneden naar de verschillende pakketten.

€27,-


Assessment A

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


Het pakket b die wij aanbieden om jezelf voor te bereiden op de assessment.

€47,-


Assessment B

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


€37,-


Assessment C

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail


Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen