Het Cygnific assessment bezorgt iedereen een heerlijke vlucht. Dat is wat wij doen: onze passagiers van over de gehele wereld de meest optimale vliegbelevenis geven. Van de eerste vraag tot het uitchecken, kunnen de passagiers ons om hulp vragen en veelal in hun eigen taal en dat 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Inhoudsopgave


  • Alleskunners dankzij het Cygnific assessment
  • Ben jij een alleskunner?
  • Word jij onze alleskunner?
  • Kan jij alles elders?  • Alleskunners dankzij het Cygnific assessment

   Jaren geleden zijn wij begonnen als een relatief klein afdeling van KLM. Toen gingen wij er al voor om de vliegbelevenis van onze klanten en hun passagiers tot de hoogste hoogten te laten stijgen. Door steeds verdergaande verbeteringen zijn wij inmiddels één van de specialisten van de wereld op ons gebied.

   Een tevreden passagier is ons uiteindelijke doel. Wij bereiken ons doel door goed voor onze medewerkers, onze alleskunners, te zijn. Onze medewerkers krijgen, naast de waardering van de passagiers, verdiepende trainingen en andere ontwikkelingsmogelijkheden. Om te bekijken of onze solliicitanten ook alleskunners kunnen worden, maken wij gebruik van een assessment tijdens onze sollicitatieprocedure.

   Logo-Cygnific


   Ben jij een alleskunner?

   Je solliciteert bij ons online door jouw motivatie en curriculum vitae achter te laten. Wij bekijken of jij een potentiële alleskunner bent. Zien wij dit in jou, dan willen we jou graag ontmoeten. We hebben tijdens dit gesprek allebei de mogelijkheid elkaar beter te leren kennen en de verwachtingen van beide kanten met elkaar te bespreken. Denken wij na dit gesprek nog steeds dat je geschikt bent, dan zien wij graag de uitslagen van jouw assessment tegemoet.

   Je gaat een online-assessment doen, dus je hebt een werkplek met computer en internetverbinding nodig.  Je beantwoordt alle vragen uit de lijst in en doet de testen. Nervositeit is niet nodig, want het zijn vragen over jezelf en de testen geven aan wat jij kan en nog kunt leren. Uit dit assessment volgt een verslag over jouw persoonlijkheid, jouw talenten, wat je nog moet leren en welke rol in welke werkomgeving het beste bij jou past. Voor sommige functies willen we jouw ook graag aan de slag zien. Een concrete fictieve voorbeeldsituatie die jij als geen ander oplost bijvoorbeeld.


   Word jij onze alleskunner?

   Uit het verslag van het assessment kunnen wij concluderen of jij binnen ons bedrijf past en of jij ook in de functie waarop jij gesolliciteerd als alleskunner aan de slag kan. Als wij daarin geloven, doen wij jou een aanbod en ben jij onze nieuwe alleskunner. Wij gebruiken het verslag vervolgens als basis van waaruit wij gaan bekijken welke trainingen jij kunt gaan volgen of welke andere ontwikkelingsmogelijkheden jij kunt gaan benutten. Het blijft dus een belangrijke toevoeging aan jouw personeelsdossier.

   afbeelding-alleskunner


   Kan jij alles elders?

   Geloven wij niet in een samenwerking tussen ons, dan stopt de procedure en vernietigen wij alle informatie die wij over jou verzameld hebben. Jij hebt deze informatie nog wel en kan het gebruiken om een betere selectie van de vacatures waarvoor jij op dit moment geschikt voor bent te maken en daarmee gerichter te solliciteren. Ook kan jij jouw curriculum vitae aanpassen aan de kernachtig nieuw verkregen informatie over jezelf. Je kunt een baan vinden waarin jij alles kunt.

   Cygnific maakt gebruik van LTP assessment

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Cygnific assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen