Lekker en gezond dankzij het Danone assessment. Wij gaan ervoor dat iedereen in de samenleving toegang heeft tot onze producten. Sommige producten zijn juist voor een bepaalde leeftijdscaterorie, andere zijn voor vrijwel iedereen gemaakt. Alles met liefde en zorg bereid.

Inhoudsopgave


  • Het Danone assessment maakt het onweerstaanbaar lekker
  • Ben jij onweerstaanbaar?
  • Zijn we onweerstaanbaar voor elkaar?
  • Iets anders lekkers?  • Het Danone assessment maakt het onweerstaanbaar lekker

   Wij willen de consument een gezonde keuze bieden. Een gezonde keuze, maar bovenal een lekkere keuze. Ben je niet continu met jouw gezondheid bezig of juist wel, voor ieder wat wils. Hiermee zijn wij een eeuw geleden begonnen en in onze eigen onderzoekslaboratoria zien wij dit iedere dag weer als een nieuwe uitdaging.

   Wij willen het onze medewerkers ook onweerstaanbaar maken om bij ons te werken. Samen met onze medewerkers zijn wij van alle markten thuis en zonder onze medewerkers redden we het niet. Medewerkers zijn voor ons dus belangrijk en alleen als een medewerker op de juiste plaats in onze organisatie zit, is dat gezond voor ons beiden. Hierom maken wij gebruik van een assessment bij iedere sollicitatieprocedure.

   logo-danone


   Ben jij onweerstaanbaar?

   Op onze site kan solliciteren door je brief met curriculum vitae achter te laten. Wij maken op basis van deze brief een eerste selectie en lijk je onweerstaanbaar, dan nodigen wij jou uit voor een gesprek. Blijkt tijdens het gesprek dat die klik er is, dan vragen wij jou deel te nemen aan een assessment.

   Tijdens het assessment wordt aan jou gevraagd antwoord te geven op allerlei vragen die over jezelf gaan. Analyse hiervan geeft ons inzicht in jouw persoonlijkheid, jouw drijfveer en jouw waarden en normen. Onderliggende vraag van onze kant is hierbij of jij binnen onze organisatie past. Vervolgens krijg je weer een aantal vragen en een paar korte tests om te bekijken hoever jij in jouw ontwikkeling bent en wat jij in de toekomst nog kunt leren. Voor sommige functies is nog een aanvullende analyse nodig. Deze analyse wordt gemaakt op basis van een rollenspel of op basis van een case die jij compleet uitwerkt.


   Zijn we onweerstaanbaar voor elkaar?

   Nadat wij alle analyses intern hebben besproken volgt een tweede gesprek met jou. Blijkt dat jij onweerstaanbaar voor ons bent en zijn wij dat ook voor jou, dan tekenen we de arbeidsovereenkomst. De analyse houden wij in jouw dossier om in de toekomst te kijken welke andere mogelijkheden er voor jou binnen ons bedrijf zijn. Ook als jij bij wilt leren, kunnen wij ons samen laten leiden door die analyse.

   afbeelding-gegevens


   Iets anders lekkers?

   Als op enig moment blijkt dat we beter niet met elkaar in deze functie verder kunnen gaan, kunnen we met jouw goedvinden jouw analyse en dossier bewaren voor eventueel toekomstige vacatures binnen ons bedrijf. Wil jij helemaal niet meer bij ons werken, dan vernietigen wij de analyse en jouw overige gegevens.

   Hoe dan ook, jij kunt op basis van de analyse een goed onderbouwde inschatting maken voor welke functie en waar jij de beste kandidaat bent en jouw sollicitatie-acties daarop aanpassen. Ook kan jij bij eventuele toekomstige cursussen bekijken welke jou onweerstaanbaar maken voor de arbeidsmarkt.

   Danone maakt gebruik van Time to Grow assessment.

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Danone assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen