Het Deloitte assessment geeft advies. Als memberfirm van Deloitte Touche Tohmatsu Limited (DTTL) zijn wij een van de grootste spelers op de Nederlandse markt op het gebied van professionele dienstverlening. Ons dienstverleningsgebied  betreft accountancy, belastingadvies, consultancy, risk advisering en financiële advisering.

Inhoudsopgave


  • Het Deloitte assessment bereid je voor op de toekomst
  • Ben jij voorbereid op de toekomst?
  • Gaan we samen cliënten voorbereiden op de toekomst?
  • Ligt jouw toekomst elders?  • Het Deloitte assessment bereid je voor op de toekomst

   De technologische ontwikkelingen van deze en de toekomstige tijd brengen behoorlijke uitdagingen met zich mee. Uitdagingen die de individuele bedrijven om moeten vormen tot kansen. Wij kennen elke branche en haar uitdagingen en zetten ze om naar mogelijkheden voor nu of voor de toekomst.

   Van onze medewerkers wordt een grote mate van kennis en ‘out-of-the-box’ denken verwacht om voor iedere individuele cliënt het optimale resultaat te behalen. Veel kennis bundelen we in teams, zodat alle aspecten van de branche meegenomen kunnen worden bij de oplossing. Ook dit vraagt veel van onze medewerkers. Het is dan ook onze uitdaging om onze experts binnen onze organisatie happy te houden. Onder andere hierom wordt bij de  sollicitatieprocedure gebruik gemaakt van een assessment.

   logo-deloitte


   Ben jij voorbereid op de toekomst?

   Jouw sollicitatieprocedure bij ons begint met jouw reactie op een vacature op onze site. Er wordt gevraagd om jouw brief en curriculum vitae achter te laten. Als onze recruiter jou ziet zitten, vragen wij jou de Deloitte Careerscan te maken. In deze scan wordt vastgesteld wat jou motiveert (en wat niet) en wat jouw competenties zijn en welke competenties verbeterd kunnen worden. Ook wordt hierin getest op redeneervermogen op allerlei gebieden en communicatieve vaardigheden. Blijken jouw resultaten bij de functie te passen, dan word je uitgenodigd voor jouw eerste gesprek. Je krijgt de mogelijkheid te vertellen waarom wij voor jou moeten kiezen en wij vertellen jou waarom jij voor ons zou moeten kiezen.

   Zijn wij beiden na het eerste gesprek nog geïnteresseerd, dan komt er een tweede gesprek. Hierin gaan wij meer op de functie in en bekijken samen of de functie echt wel bij jou en jouw vaardigheden past. Soms wordt gevraagd nog een aantal aanvullende test te doen in de vorm van een assessment. We leggen je dan een case voor waar jij in kunt laten zien dat je kunt wat je zegt te kunnen. Hierna kan eventueel nog een gesprek volgen.


   Gaan we samen cliënten voorbereiden op de toekomst?

   Als alle gesprekken en tests afgerond zijn en wij het gevoel hebben een goed onderbouwde beslissing te kunnen nemen, doen wij jou een aanbod. Als jij akkoord gaat, is het een kwestie van ondertekenen en beginnen maar. Jouw tests geven ons ook belangrijke informatie voor jouw doorgroeimogelijkheden bij ons.

   afbeelding-vragen


   Ligt jouw toekomst elders?

   Blijkt ergens tijdens het sollicitatieproces dat jij niet bij ons komt werken, dan vernietigen wij jouw dossier. Een afschrift van alle tests krijg jij wel in jouw bezit. Je weet goed welke kwaliteiten objectief meetbaar zijn bij jou en weet dus ook voor welke functie jij de ideale kandidaat bent. Je kunt je curriculum vitae ook hier en daar aanpassen aan de resultaten van de tests. Kortom: jij kan jouw sollicitatie-uitdagingen omvormen tot sollicitatiekansen.

   Deloitte maakt gebruik van Cubiks assessment

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Deloitte assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen