Op het Delta Lloyd assessment kunt u vertrouwen. Delta Lloyd was een grote speler in Nederland op het gebied van schadeverzekeringen, levensverzekeringen, pensioenen en hypotheken. Inmiddels zijn Delta Lloyd en Nationale Nederlanden samengevoegd en gaan zij verder onder de naam Nationale Nederlanden.

Inhoudsopgave   • Het Delta Lloyd assessment geeft vertrouwen
   • Geef jij vertrouwen?
   • Geven wij samen vertrouwen?
   • Ergens anders meer vertrouwen in?
   • Het Delta Lloyd assessment geeft vertrouwen

    Onder de naam Nationale Nederlanden worden veel financiële producten aan zowel particulieren als bedrijven verkocht. Producten waardoor onze klanten vertrouwen kunnen hebben in hun financiële toekomst. Met de samenvoeging van Delta Lloyd en Nationale Nederlanden wordt alle vakkennis samengebundeld tot een goed team.

    Wij laten onze medewerkers ook graag in een goed op elkaar ingespeeld team werken. Hierdoor krijgen medewerkers vertrouwen in elkaar en daarmee ook in de toekomst van ons bedrijf. Om de juiste medewerkers hiervoor te vinden, maken wij tijdens onze sollicitatieprocedures dan ook gebruik van een assessment.

    logo-delta-lloyd


    Geef jij vertrouwen?

    Vind je een leuke vacature op onze site, laat ons dat dan weten in een brief met curriculum vitae. Na een selectie van de reacties, nodigen wij jou uit voor een eerste kennismaking. De nadruk ligt bij dit gesprek vooral op wie jij bent en of jij de kers op de taart bent voor ons en onze klanten en hoe je denkt dat je dat in jouw werkzaamheden kunt doen. Lijkt dat ons wat, dan vragen wij jou deel te nemen aan een online assessment.

    In een omgeving waar jij je prettig voelt en over een computer met internet beschikt beantwoord jij digitaal vragen waaruit blijkt welke persoonlijkheid wij in jou vinden, wat jouw motivatie is en welke intelligentie we van jou mogen verwachten. Ook kijken we naar jouw super ontwikkelde kwaliteiten en minder ontwikkelde kwaliteiten en of jij binnen ons bedrijf past.


    Geven wij samen vertrouwen?

    Wij krijgen beiden de digitale uitslag van het online assessment en gaan dan in principe het laatste gesprek in. Willen we allebei verder met elkaar, dan kunnen we tot ondertekening van de arbeidsovereenkomst overgaan. We weten vanuit de test wat je kunt, dus is de uitslag ook nog handig om te raadplegen als jij de volgende stap in jouw carrière bij ons wilt gaan maken.

    afbeelding-next-step


    Ergens anders meer vertrouwen in?

    Als blijkt dat jij toch niet geschikt bent voor de vacature, sluiten we de procedure af. Is ook gebleken dat jij wel binnen ons bedrijf past, dan houden wij, alleen met jouw goedkeuring, jouw dossier open voor toekomstige vacatures. Binnen ons bedrijf is namelijk een veelvoud van verschillende soorten functies waarbij regelmatig vacatures zijn. Bij een ontstane vacature die goed bij jou past, nemen wij dan contact met jou op. Wil je dit niet, dan vernietigen wij jouw dossier.

    Of je nu wel of niet akkoord gaat met het bewaren van het dossier, jij hebt ook de digitale uitslag van het assessment met daarin belangrijke, geanalyseerde gegevens over jou. Je kunt deze gegevens goed gebruiken bij het rondkijken naar een passende vacature en jouw curriculum vitae conform het verslag aanpassen. Je gaat dan met veel vertrouwen in jezelf een nieuwe sollicitatieprocedure in.

    Delta Lloyd maakt gebruik van Time to Grow assessment

    Nog meer oefenen
    Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Delta Lloyd assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen