Het DLA Piper assessment zorgt voor juridische bescherming. Wij zijn een advocatenkantoor en juridisch adviesbureau met meer dan 90 vestigingen in meer dan 30 landen. Alleen in Nederland hebben we 250 medewerkers, waaronder 130 advocaten. Nog steeds hebben we ambities om verder te groeien.

Inhoudsopgave


  • Het DLA Piper assessment zorgt voor groei
  • Wat is jouw groei?
  • Groeien we samen?
  • Groeien we niet?  • Het DLA Piper assessment zorgt voor groei

   Als gerenommeerd Nederlands advocatenkantoor weten we op de Nederlandse markt van wanten en profiteren we de voordelen van het onderdeel zijn van een grote internationale organisatie. Wij kunnen zo echt alles uit de kast halen om het beste resultaat voor onze klanten te realiseren.

   Onze naam waar maken en onze ambities waarheid laten worden kunnen wij alleen met een sterk team van medewerkers. Wij willen de individuele werknemer dan ook niet uit het oog verliezen en investeren volop in ontwikkeling van onze medewerkers. Dit blijkt wel uit het aanbod van onze DLA Piper Career Academy. Om de best mogelijke start met een kandidaat te maken, maken wij gebruik van een assessment tijdens de selectieprocedure.

   logo-dla-piper


   Wat is jouw groei?

   Van iedere kandidaat willen we in ieder geval weten waarom hij of zij bij ons gesolliciteerd heeft en wat de kandidaat in het verleden heeft gedaan in de vorm van een curriculum vitae. Wek je daarmee onze interesse, dan nodigen wij jou uit voor een eerste gesprek. Wie daarbij aanwezig zijn, hangt af van de functie waarop jij gesolliciteerd hebt. Dit gesprek wordt direct opgevolgd door een bij jou af te nemen assessment.

   Het assessment verschilt inhoudelijk nogal en hangt ook weer samen met de functie waarop jij gesolliciteerd hebt. In ieder geval krijg je een capaciteitentest. Je krijgt een aantal stellingen en een stuk tekst. De bedoeling is dat je de stellingen gaat beoordelen. Hiermee meten wij hoe jij teksten interpreteert. Ook krijg je rekenoefeningen om jouw rekenvaardigheid in te kunnen schatten. Tot slot willen we graag weten of jij een verklarende theorie voor een bepaald vraagstuk kunt bedenken en zo ja welke dat is.


   Groeien we samen?

   Na het goed doorlopen van het assessment volgen er nog twee gespreksronden met verschillende gesprekspartners. Staan na alle gesprekken en het assessment onze beider neuzen nog steeds dezelfde kant op en is dat richting een baan, dan doen wij jou een voorstel en handelen we de juridische zekerheden af. Je kunt snel beginnen in jouw nieuwe baan. De bevindingen uit het assessment bewaren wij in jouw personeelsdossier. Wij stimuleren onze medewerkers om zichzelf continu te blijven ontwikkelen. Wij kunnen de bevindingen uit het assessment als startpunt hiervan aanmerken.

   afbeelding-start


   Groeien we niet?

   Als op een bepaald moment blijkt dat één van ons beiden een dienstverband niet ziet zitten, vernietigen wij jouw dossier. Jij hebt zelf wel een afschrift van jouw assessment. Je kunt dit gebruiken om te zien waar binnen jouw capaciteiten de groeimogelijkheden zitten. Wanneer jij jezelf beter in de arbeidsmarkt wilt plaatsen, kan je concreet overwegen welke opleidingsmogelijkheden jij het beste kan benutten. Daarnaast kan jij, nu je een goed beeld hebt van jouw capaciteiten, concreet zoeken naar een functie die wel bij jou past. Hoe dan ook, je kunt groeien door de kennis van het assessment.

   DLA Piper maakt gebruik van  Gartner assessmen

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in DLA Piper assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen