Het Elkerliek Ziekenhuis assessment betrekt mensen bij elke keuze.. Wij behandelen als ziekenhuis geen patiënten, wij behandelen mensen. Ieder mens mag hier zichzelf zijn, wij hebben onze dienstverlening daarop ingericht. Dit doen wij onder andere door samen met elkaar te beslissen over de behandeling waarvoor gekozen wordt.

Inhoudsopgave


  • Het Elkerliek Ziekenhuis assessment behandelt mensen
  • Kan jij mensen verzorgen?
  • Gaan we samen mensen verzorgen?
  • En anders?  • Het Elkerliek Ziekenhuis assessment behandelt mensen

   Ieder mens is anders en de omstandigheden van ieder mens zijn anders. Wij helpen de mensen die bij ons voor een behandeling komen bij een goede voorbereiding op gesprekken met behandelaars en bespreken welke behandeling het beste bij juist die persoon past. Ieder mens mag bij ons zichzelf zijn en de eigen voorkeuren voor behandelmethoden uitspreken.

   Wij zien onze medewerkers ook graag als mensen en ook zij hebben allemaal individuele omstandigheden. We zorgen dat ieder mens bij ons op de juiste plaats binnen een team zit, zodat zij de belangen en wensen van de mensen die ze verzorgen altijd bovenaan de prioriteitenlijst kunnen zetten. Om dit proces goed te kunnen doen, maken wij tijdens de sollicitatieprocedure gebruik van een assessment.

   logo-elkerliek-ziekenhuis


   Kan jij mensen verzorgen?

   Je kunt solliciteren via onze website. Leg in jouw sollicitatiebrief vooral de nadruk op waarom jij als persoon geschikt bent om bij ons te komen werken, jouw bevoegdheden, diploma’s en ervaring kunnen we uit jouw curriculum vitae halen. Ook dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag te kunnen overleggen. Overtuig jij ons ervan dat wij jou als persoon willen hebben, dan nodigen wij jou uit voor een eerste gesprek. Overtuigen wij elkaar dat we door kunnen, dan vragen wij jou deel te nemen aan een assessment.

   Tijdens het assessment zal vooral de nadruk op jou als persoon liggen. Je krijgt dus veel vragen voorgeschoteld waaruit blijkt wie jij bent. Aan de hand van nog meer vragen en een aantal tests overtuig jij ons van jouw kunnen en jouw eventuele potentie om door te groeien binnen ons ziekenhuis. Voor sommige functies zal ook bijvoorbeeld een rollenspel gedaan worden om te zien hoe jij doet wat je kan.


   Gaan we samen mensen verzorgen?

   Beschik jij over de juiste diploma’s, kan je de Verklaring Omtrent het Gedrag overleggen en wijst het assessment uit dat jij als mens bij ons aan de slag kunt, dan bieden wij jou een arbeidsovereenkomst aan. Het assessment bewaren wij in jouw dossier, om bij toekomstige doorgroeimogelijkheden te bekijken welke vaardigheden jij nog moet leren.

   afbeelding-samen


   En anders?

   Beschik je niet over de juiste diploma’s voor de functie, maar pas jij als mens wel bij ons, dan kunnen we in overleg met jou verder kijken welke functie wel geschikt zou zijn voor jou. Hierbij helpen de bevindingen van het assessment ons bijzonder. Is een dergelijke vacature op dit moment niet beschikbaar, dan benaderen wij jou zodra dat wel het geval is. Passen we niet bij elkaar of wil jij niet meer bij ons werken, dan vernietigen wij jouw dossier.

   In ieder geval heb jij de mogelijkheid om op basis van de bevindingen van het assessment een gedegen analytische weergave van jezelf te geven in jouw verdere sollicitatie-activiteiten. Hiermee kom je als mens echt ergens anders aan de slag.

   Elkerliek Ziekenhuis maakt gebruik van Ixly assessment

   Nog meer oefenen
   Wil je nog meer oefenen? Doe dan de assessment training. Met de assessment training kun je tegen een vergoeding levenslang veel gebruikte onderdelen van een IQ test onbeperkt oefenen. Op die manier zorg je er voor dat je beter presteert op een assessment en je zult hoger scoren voor een IQ test en de andere onderdelen. Klik hier om verder te gaan.

Artikelen in Elkerliek Ziekenhuis assessment

Assessment Trainingen

Assessment A

€27,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment B

Meest verkocht

€47,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Capaciteitentest Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Assessment C

€37,-

+Assessment Training

+Mindset Training

+Rollenspel Training

+Alle Bonussen

+Assessment Community

+Live Support

+Coaching via mail

Ideal logo
Paypal logo
Bancontact logo

Twijfel je nog? Geen risico met onze 30 dagen 'niet goed-geld terug garantie'!

“In het verleden scoorde ik op IQ-testen tussen de 115 en de 120. Na een tijdje oefenen was mijn score gestegen naar 130! Het is echt waar dat je door te oefenen en door jezelf goed voor te bereiden veel beter scoort.”

Marc Verbeek

“De assessmenttraining is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op het assessment. En de punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door het assessment heen te komen. Super bedankt!

Joost Groeneveld

“Beste Clayton, wil je kort bedanken. Heb vorige week deel A niveau 5 met succes doorlopen. Mede dankzij je programma. Het gaf me een groot voordeel om van tevoren te weten wat ik kon verwachten.”

Stefan Janssen